perjantaina, kesäkuuta 11, 2010

Sprigtime Swirl

NYT! Hip hei miten uskomatonta! Sain tämän vuosi sitten hedelmäpussiin haudatun kasan kaivettua vähän aikaa sitten esiin ja neulottua sen loppuun! Kummasti se huuteli pussin uumenista muuton jälkeen. En halunnut antaa periksi.

En tiedä mikä tässä niin otti koville. Ehkä vaikeat kerrokset ja se, että mallikertaa täytyi tarkistaa koko ajan. Huivi ei tuntunut loppuvan koskaan. Omani ei olekaan näistä johtuen täydellinen, vaan esimerkiksi reunuskerros on täysin oma sovellus :D Katsoin muiden valmiita malleja ja ihmettelin, että mitäs kolmioita täällä reunuksessa on...Ei mulla vaan oo. Pieni tapaturmakin sattui kesken neulonnan, nimittäin puikko katkesi! En ENÄÄ IKINÄ neulo huivia paskoilla hong kongilaisilla puikoilla! Olipas kiva poimia pudonneita silmukoita ja vaihtaa puikkoa...

Kämppis jo ihmetteli, että miksi olen tehnyt pyöreän huivin, että onpas epäkäytännöllinen malli. Mutta kyllähän tämän voi taittaa kaksinkerroin niin onhan oiva huivi! Josko tätä testaisi mummun 70-kymppisillä parin viikon päästä.

Malli kylläkin oli kaunis tässä huivissa! Kiitos siitä Kristelille :) Ja sisua niille, jotka tekevät useamman huivin, siihen minä en kykene. Haastetta riitti tässä yhdessäkin.

Springtime Swirl
Ohje: Kristel Nyberg Ravelry-linkki
Lanka: Grignasco Merinosilk
75% extrafine merino
25% silkki
Menekki noin sen kerän verran. HUH miten ohutta lankaa!

Puikot: Ensin jotkut huonot kiinanpoikien tekemät ohuet puikot, jotka katkesivat! Sitten Addin 3.5 milliset pitsipuikot :)
Fiilis: Tää on nyt kesytetty! Toivottavasti se löytää kesyttäjänsä oikeassa tarkoituksessa.


Muutoin näin kesällä en ole kyll neulonut mitään..Jotenkin ei ole aikaa, ei innostusta jos on parempaakin tekemistä. Ei tule Salattuja joiden aikana neuloisi! :) Eikä muitakaan huippuja ohjelmia.