maanantaina, joulukuuta 15, 2014

Joulu tulla jollottaa....

 Sukkia täällä on neulottu melkein päivittäin. Eilen tuota pitäis neljän päivän eestä raidoituksia neuloa, kun ei kerinnyt viikonlopulla oikeen koneen saati neuleen ääreen.

Nyt kun muistaisi vielä mistä nuo raidat tuli :D
Suomilippu on tietty itsenäisyyspäivältä,  Keltainen väri tuli nettitestin mukaan ja valkoinen tuli lumiukko-joululaulusta. Metsäraitaan yritin tehdä omenapuuta (ei oo omenat vaa kypsiä ja ei oo kukassakaan tämä puu) synkällä mustalla taustalla. Tuo viimeisin raita oli toisesta harrastuksesta ja mulla se on kuntosali! Painot on teräksen värisiä.

 B-sukassa puolestaan on Kolme raitaa, joita en muista :D Tai toi pinkki on P:llä alkavasta äidin tyttönimestä. Sitten on perheraita. Minä, mies ja Alma-kissa. Tämän jälkeen lapsuusmuisto, joka mulla oli päällimmäisenä heinänteho ja ulkohommat kesällä :)

Lenkkipolulla puolestaan on hevostalli, joka on punainen ja Sudenpentujen nimigeneraattorista sain terrakotan. Päällimmäisenä yrittää olla vampyyrin veriset hampaat. Meni totaalisesti hermo noissa... Rumat tuli, mutta en pura enää!


Seuraavia vihjeitä odotellessa. Toivottavasti on mielenkiintoisia ja koukuttavia vihjeitä :)

tiistaina, joulukuuta 02, 2014

Joulukalenterisukat

Sitä ollaan jo joulukuussa! En ole ollut oikein koskaan jouluihmisiä, mutta joulukalentereista pidän ja toki läheisteni lahjomisesta :)

En viime vuonna lähtenyt mukaan Jämävillasukkajoulukalenteriin, mutta tänä vuonna Andra yllytti mukaan ja mähän oon yllytyshullu!


 Poikkeuksena saatan kyllä käyttää näissä sukissa myös muutakin kuin jämiä, siis joo-o ajattelin ihan korkata keriä! Pohjalangaksi valitsin ylläri ylläri mustan Fabelin.

Ensimmäisen päivän vihjeenä oli tehtävänä neuloa lempparilevyn kannesta väri. Tää oli vaikea! Ei mulla oo yhtä suosikkia! Tällä hetkellä ku oon kuunnellut paljon Evergreytä (odotan maaliskuun keikkaa Kuopiossa!), Nightwishia (odotan Joensuun keikkaa kesäkuussa!), Soilworkia, Poisonblackia yms. Ja enhän mä edes osta levyjä enää! Kuuntelen Spotifya. Spotify on paras, se kulkee mukana kännyssä salilla ja joka paikassa. Järki menis jos pitäis ladata kaikki musiikki Pc-pohjaselta koneella i-luuriin (pari kertaa revin hiuksia tän takia päästäni). Niin siis asiaan, valitsin arkistostani ihan oikean levyn, jota olen kuunnellut ja paljon!


 Tänään vihjeeksi julkaistiin lankavaraston koon mukaan neulottava väri. En ole satavarma lankavarastostani, mutta epäilisin sen olevan yli 5kg, mutta alle 10kg. Joten tämän vuoksi vihreä raita sukkiin.

Nyt sitten jännätään tulevia vihjeitä :) Ja odotellaan joulua ja glögin tuoksua!