keskiviikkona, helmikuuta 13, 2013

Nappileikkejä

 Kauankohan mulla oli jonossa tää Lyydian lämmittimet-setti? Vissiin siitä asti, kun se julkaistiin Kotiliedessä. Eli 2011. No eihän se oo ees kauan, onhan noita vanhempiakin jonossa olevia!! Langat sain ostettua viime syksynä Jyväskylästä Poppelista. Ilmeisesti mä vaan tykkään tästä väristä, sillä olen tästä juuri samaisesta Alaskasta ja väristäkin tehnyt aiemmin Shalomin sekä pipo-ranteenlämmitin-setin Dropsin ohjeella. Niin ja syksyllä tein Kalakukkovaihtoon Heinille nämä lapaset. Hyväksi havaittu lanka!

 Mulla ei hirveesti noita huvikuvaajia ole joten pistin äidin räpismään kuvia täällä käydessäni. Ainahan mulla on sillon just kotitakki päällä ja hiukset miten sattuu :D Ei anneta sen häiritä, pääasiassa on nää lämmittimet. Todella nätti ja yksinkertainen on tuo palmikko- ja pitsikuvio, tykkään! En kuviin "avannut" kauluria, sillä mun mielestä sitä voi käyttää myös noin. Vähän on löysänlainen tai sit mä oon tottunu tiukkiin tuubeihin ja huiveihin. Hyvin passaa mun vihreen takian kans :) Ei vaan sattunut olemaan matkassa tällä kertaa.

Kevättä kohti mennään, se on ihanaa :) Valoa ja lämpöä niin mielikin vähän tästä virkistyy. T'ässä on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista itselle ja muillekin. Kandi pitäis pykätä kevään aikana tai itse asiasa todella nopesti kasaan. Öö mites se nyt silleen, että en oo alottanutkaan, en edes tutkimussuunnitelmaa tehnyt. Hoppu tulee.. Aihe on jo toki onneks valmiina!

Noista napeista piti vielä kertoa :) Löysin äidin laareista nuo vihreämmät pyöreät napit, passelit mun mielestä, mutta ei niitä ollut kuin neljä kappaletta. Eilen sitten metsästettiin edes jotain sopivanlaisia nappeja kaveriksi Ylivieskasta. Ruskeat kelpuutin ja mielestäni hyvä kombo tuli aikaiseksi :)


Lyydian lämmittimet
Ravelryssä Chewbacca
Lanka: Gaarnstudio Alaska, menekki lapasiin kaksi kerää ja kauluriin kolme kerää
Puikot: 6mm
Fiilis:Jee kivat!

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Väri ja malli ovat kohdanneet kauniisti, hieno setti!

Hansu kirjoitti...

Kiitos, tykkään itsekin tästä :)

Emma kirjoitti...

Ihanan muhkea setti, väri on mainio! Saiskohan tuon lehden vielä jostain...

ArualMaria kirjoitti...

Komea setti! Ihanan muhkeat palmikot ja kaunis väri!

Niina kirjoitti...

Ihanat:) Vasta nyt hoksasin sinun blogin... Parempi vissiin myöhään, kuin ei milloinkaan;)

Una kirjoitti...

Tosi mukavat! <3

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.