tiistaina, heinäkuuta 16, 2013

Ishbel


 Kahden päivän rypistys oli tämä pieni huivi. Pari vuotta marinoin ihanaa Madelinetoshin Sock-vyyhtiä lankalaatikossa, en muka raaskinut neuloa siitä mitään kun se oli niin ihana siliteltävä! Tähän lankaan liittyy vielä semmoinen hauska juttu, että olen saanut sen joululahjaksi eräältä mieshenkilöltä pari vuotta sitten! Tämän henkilön kanssa juteltiin netissä ja tavattiinkin, mutta kipinää ei minun puoleltani syttynyt. Hyvä lankamaku miehellä kyllä oli!


Viime viikolla neuletapaamisessa neuloin huivin sileän osuuden ja enhän minä malttanut olla kotonakaa sitten jatkamatta tätä kun oli vielä töllöteltävänä True Blood-maratoni! Seuraavana päivänä sain koko pitsiosuuden neulottua ja pääteltyä huivin. Pelkäsin ettei ihanuuslanka edes riitä tähän huiviin joten tein pienimmän mahdollisen koon huivista. Ehkä lanka olisi juuri ja juuri riittänyt siihen isompaankin kokoon. Nyt lankaa jäi vain 30 grammaa tähteeksi!


 Rakastuin niin tämän langan tuntuun ja sävyyn (sävy viikuna), että tätähän olisi melkein pakko saada neuletakillinen ellei lanka olisi niin tyyristä! Harmi kun tästä langasta ei saa vielä tuota Ishbel-myssyä :/ Olen tehnyt myssyn Dropsin Alpacasta ja voin sanoa, että se on lempimyssyni! Toinen samanmoinen täytyisi saada! Malli: Ysoldan Ishbel
Ravelryssä: Wicked game
Lanka: Madelinetosh Sock, 83 grammaa
Puikot: 4mm Knit Pro
Fiilis: Jee, ihana :)


4 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Nytkö se jo valmistui? Siitä tuli tosiaan ihana!

Neulisti kirjoitti...

Nätti kun mikä.

Emma kirjoitti...

Olitpas nopea, ihana ishbel!

Paula kirjoitti...

Onpa kaunis! Ja nopeasti kyllä teit!