keskiviikkona, helmikuuta 13, 2013

Nappileikkejä

 Kauankohan mulla oli jonossa tää Lyydian lämmittimet-setti? Vissiin siitä asti, kun se julkaistiin Kotiliedessä. Eli 2011. No eihän se oo ees kauan, onhan noita vanhempiakin jonossa olevia!! Langat sain ostettua viime syksynä Jyväskylästä Poppelista. Ilmeisesti mä vaan tykkään tästä väristä, sillä olen tästä juuri samaisesta Alaskasta ja väristäkin tehnyt aiemmin Shalomin sekä pipo-ranteenlämmitin-setin Dropsin ohjeella. Niin ja syksyllä tein Kalakukkovaihtoon Heinille nämä lapaset. Hyväksi havaittu lanka!

 Mulla ei hirveesti noita huvikuvaajia ole joten pistin äidin räpismään kuvia täällä käydessäni. Ainahan mulla on sillon just kotitakki päällä ja hiukset miten sattuu :D Ei anneta sen häiritä, pääasiassa on nää lämmittimet. Todella nätti ja yksinkertainen on tuo palmikko- ja pitsikuvio, tykkään! En kuviin "avannut" kauluria, sillä mun mielestä sitä voi käyttää myös noin. Vähän on löysänlainen tai sit mä oon tottunu tiukkiin tuubeihin ja huiveihin. Hyvin passaa mun vihreen takian kans :) Ei vaan sattunut olemaan matkassa tällä kertaa.

Kevättä kohti mennään, se on ihanaa :) Valoa ja lämpöä niin mielikin vähän tästä virkistyy. T'ässä on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista itselle ja muillekin. Kandi pitäis pykätä kevään aikana tai itse asiasa todella nopesti kasaan. Öö mites se nyt silleen, että en oo alottanutkaan, en edes tutkimussuunnitelmaa tehnyt. Hoppu tulee.. Aihe on jo toki onneks valmiina!

Noista napeista piti vielä kertoa :) Löysin äidin laareista nuo vihreämmät pyöreät napit, passelit mun mielestä, mutta ei niitä ollut kuin neljä kappaletta. Eilen sitten metsästettiin edes jotain sopivanlaisia nappeja kaveriksi Ylivieskasta. Ruskeat kelpuutin ja mielestäni hyvä kombo tuli aikaiseksi :)


Lyydian lämmittimet
Ravelryssä Chewbacca
Lanka: Gaarnstudio Alaska, menekki lapasiin kaksi kerää ja kauluriin kolme kerää
Puikot: 6mm
Fiilis:Jee kivat!