sunnuntaina, tammikuuta 04, 2015

Potkurilla sukkasillaan
Osallistuin joulukuussa Missä neuloimme kerran-blogin Jämälankavillasukkajoulukalenteriin.
Ravelryyn jaksoinkin kirjata vihjeitä jopa kolmelta päivältä. Hurraa! Yksi vihje tuli tehtyä väärään sukkaan, joten tein muistaakseni seuraavan vihjeen toiseen sukkaan.

Sisälukutaitoni on välillä vähän hukassa, ei vain malta niitä ohjeita lukea! Joten tämän takia mulla ei ole sukissa pohjelisäyksiä, meinas saman takia unohtua kantapään apulangatkin!

Innokkaana luin kuitenin alusta ohjeesta, että kannattaa luoda silmukoita enemmän jos aikoo neuloa kirjoneuletta. Minäpä loin. En silloin muistanut, että sukista taatusti tulee liian isot kapoiseen kanoottijalkaani. Niin tuli. Sukat on jalkaterästä liian isot, mutta kinnaa tuolta pohkeesta kirjoneuleosuuksien kohdalta. Jep. Ja kantapäät ei oikein istu, reiluutta on myös nilkkojen kohdalla liikaa. En tiedä mihin hautaan sukkani, mutta valmiiksi ne tein joka tapauksessa!

Tykkään ehkä eniten Heimo Vesasta näissä sukissa :D Vähän on tuo kuva huono ja hyvinmuodostunut pohje venyttää Heimoa vielä enemmän! Miehen mielestä Heimo oli Adolf Hitler! Niin ja sukat on samanpituiset, kuvakulma vain vääristää.

Muokkasin blogia hiukan uuteen uskoon, onko nyt helpompi lukea? Otin myös ikiaikaisia linkkejä pois tuolta sivusta, en edes pääse tuolle vanhalle Flick-tililleni niin miksi sitä mainostaisin.

2 kommenttia:

Andra kirjoitti...

Tykkään sun uudesta bannerista! Ja kalenterisukista :)

Hansu kirjoitti...

Kiva :) Bannerissa oon minä ite :D