sunnuntaina, lokakuuta 18, 2015

Kaihola

Tänään oli niin kaunis ja aurinkoinen ilma, että piti ihan lähteä kuvaaman tämä huivi. Nyt saan laittaa sen myös postiin, toivottavasti ystävä ilahtuu tämän saadessaan :)


Valikoin Kaiholan neulottavaksi bussimatkalle, lanka (Hols Garnin Coast) oli prioriteetti numero 1 ja tälle etsin kaveriksi helppoa huiviohjetta. Tein Coastista jo aiemmin Veeran huivin  Life on Sundays ja ihastuin lankaan nimenomaan huivilankana, että pitihän niistä jämistä vielä tehdä toinenkin huivi. Jämiä muuten jäi edelleen, todella riittoisa lanka! Tulee kolmaskin huivi.
En saanut sileää osuutta muuten edes tehtyä bussimatkalla, taidettiin jotain muutakin sinä puuhata ja pelata PixWordsia. Harvinaisen tylsää puuhaa istua ja odottaa laivalla satamaan pääsyä, siellä on myös hyvää aikaa neuloa :) Sitähän se matkanteko aina on, odottamista. Harvemmin vain tulee käytyä "matkoilla" jossa olisi tätä luppoaikaa, yleensä reissataan omalla autolla kotomaassa ja monesti sitä tulee oltua siinä kuskin roolissa.

 Tarkempia tietoja Ravelrystä.P.S Tosi edustava kuva ulkoiluasussa... Ei ollut oikein vaihtoehtoja kesken lenkin :D

4 kommenttia:

Niina Risulainen kirjoitti...

Voi vitsi, pitäsköhän ihan hankkia tuota holstia Titityyn reissulta :) Kiva huivi.

Maati kirjoitti...

Hieno <3

Una R kirjoitti...

Olen jälleen kurkistellut siun ihania kädentöitäsi. Osaisinpa tehdä edes lähelle yhtä ihania kuin sää... <3 Mutta mie jään niin kauas kakkoseksi... Mun huivinaloitus ei edes purkaantunut virheen huomattuani ja siihen meni mielenkiinto. Kuvioneulesukat odottavat murjottaen että jatkaisin niitä, huushollissa pyörii n kymmenen erilaista aloitettua työtä siellä täällä ja mie vaan istun sohvalla ja väsään raidallisia sukkia! =D Mutta en silti lakkaa ihailemasta teidän muiden aikaansaannoksia ja haaveksimasta että joskus jotain muuta miekin oppisin kuin pari kuviota...

Hansu kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Una R, Äläpäs vähättele :) Jokainen osaa omalla tyylillään toteuttaa itseään :)
Se keskeneräisyys kuuluu tähän harrastukseen.