torstaina, maaliskuuta 29, 2007

Hupsista!

Johanna oli kommentoinut Ystäväkirjan puolella ettei blogissani voi kommentoida muuta kuin Googlen tunnuksilla. Mulla oli tosiaan eilen epähuomiossa jäänyt tarkistamatta nuo asetukset, automaattisesti siellä on päällä asetukset, joissa vain rekisteröitynyt käyttäjä voi kommentoida. Nyt kuka vain saa kommentoida! Tietenkin toivon tietäväni kuka kommenttia lähettää, nimi ois kiva jättää :)

Tänään olisi tarkoitus näin vapaapäivänä ottaa esille Burdan kaavat ja ihanat ruotsin kieliset ohjeet sekä leikellä kaavat jostain halvasta lakanakankaasta. Surauttaa kokoon ja näyttää kaverille. Siitä alkais se valmistujaimekon tekeminen. Varsinaisia kankaita meillä ei oo vielä, koska ei täällä lähiseudun kangaskaupoissa ole ollut mitään tarpeeksi hienoa. Pitänee varmaan suunnata Kokkolaan tässä keväällä, taikka Ouluun.

11 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

No niin, nyt onnistuu. Tervetuloa bloggaamaan!

Hansu kirjoitti...

Kiitos Johanna. Olenhan minä bloggaillut aiemminkin, nyt vain siirsin nämä käsityöjutu omaan blogiin.
Kiitos vielä ystävkirja-kommenteista! Sinne saavat muutkin käydä kirjoittamassa!

aura kirjoitti...

yritin jotain käydä aiemmin kommentoimassa, muttei silloin onnistunut, enkä kuolemaksenikaan muista enää, mitä se oli. Eli onko tässä kommentissa mitään järkeä? (tai muussakaan toiminnassani tähän aikaan aamuyöstä)

Hansu kirjoitti...

Aura, Saahan sitä muuten vaan morjenstaa. Ei taida olla olemassa kommentti-etikettiä, eli sääntöjä kommentointiin.

Johanna kirjoitti...

Joo oli meidän neuletapaamisesta juttu lehdessä. Tervetuloa mukaan jos matka ei tunnu liian pitkältä. Neuletapaamsille on oma blogi:www.tapaaminen.vuodatus.net.
Seuraava tapaaminen on Kälviällä ja sitä seuraava Lohtajalla.

aura kirjoitti...

Hulluilla Päivillä koukut oli 4,90 ja puikot 7,90, eli taisi tulla halvemmaksi kuin SK:n tarjous. Siinähän koukut sekä puikkoja kaksi pakettia (4-6 ja 7, 8 ja 10) oli yhteensä 27€+postikulut. Kivan värisiä ainakin ovat, tiedä sitten toimivuudesta.

Hansu kirjoitti...

Johanna, Voi olla etten lähde ajamaan Kävilälle ja Lohtajalle. Tietenkin olisi kiva joskus käydä neuletapaamisessa.

Hansu kirjoitti...

Aura, Olihan tuo tarjous selvästi halvempi kuin SK:ssa. Mulla kuiteskin on nuita puikkoja. Koukkuja en tarvitse, kun virkkaan niin vähän. Vähiin tarpeisiin löytyy koukut. Tietenkin nuo ovat houkuttelevan värisiä. :)

Satu H kirjoitti...

Katos, sinä oot jostain täältä samoilta nurkilta? Vai? :) Aina Kokkolalainen oman kotikaupunkinsa nimen huomaa vaikka mistä. :)

Hansu kirjoitti...

Satu h, Kyllä Nivalastapa minä olen. Eli noin sadan kilometrin etäisyydeltä.

Satu H kirjoitti...

Tämäpä mukava yllätys. :)