keskiviikkona, maaliskuuta 28, 2007

Laukkukevennys

Hämmästykseni huomasin, että tällä uudella blogillani on jo ensimmäisenä päivänä yhdeksän tilaajaa vaikkei täällä vielä mitään sisältöäkään ole! Kiva jos lukijoita on! :)

Käväisin tänään Kärkkäisellä, josta mukaan tulivat pienen harkinnan jälkeen kassin kahvat. Siis mullahan on sellaset pyöreetkin, jotka on leikattu jostain Seppälän tarjouslaukusta. Niistä oli tarkotus tulla huovutettu laukku jollain Novitan ohjeelle. Huopanen aiheutti minulle allergisen reaktion, kutitti nenää ja käsiä sekä pisti aivastamaan. Sitkeästi kuitenkin neuloin palasen loppuun ja laitoin pesukoneeseen. Tulos oli järkyttävä, huopunut palanen, josta olisi pitänyt tulla kassi olikin möykkyinen läjä, muistutti koiran vannuttamaa lapasta. Kassi oli hupunut nurkista kiinni ja muutenkin siitä oli tullut liian pieni. Leikkelin palasta vähän ja nakkasin suoraan roskakoriin. Huopasta on vielä puoli kerää jäljellä. Kyseistä lankaa en tule ostamaan varmasti enää ikinä, sen voin vannoa!

Kaivoin kaapista muutaman laukun, jotka on tehty joko jollain ohjeella tai itse visioiden. Tämä laukkua on tehty jollain viime kevään Modan ohjeella. Kerran on käytetty Lestijärvellä mökillä tätä... Ei siis tullut hirveään tarpeeseen. Kaippa aika tavaran kaupitsee.Joskus parisen vuotta sitten minulla oli hirveä laukkupula ja halusin laukun Marimekon kukkakankaasta. Kangas oli todella kallista ja teinkin laukun niin säästeliäästi, että puolen metrin palasesta olen tehnyt vielä kaverille meikkipussin ja kangasta on vieläkin jäljellä toiseen meikkipussiin!

Tämä on ihan peruslaukku kangaskahvoilla. Käytössä on ollut ahkerasti. Vetoketju ja pari taskua löytyy sekä tietenkin vuorikangas. Eihän laukku ole mitään ilman vuorikangasta. Tässä mallissa se on lehmäkangasta. Nuo roinat löytyivät laukun sisältä, vaikkei tämä ole ollutkaan aktiivisessa käytössä puoleen vuoteen. Kurkkupastilleja, allergialääkettä, Ibumaxia, tampooni ja hiuslenksu. Laukkuun aina kuuluvat roinat.


Ja, kas tässä yksi kahvallinen laukku, joka on tehty noin vuosi sitten. Käytössä on myös ollut! Kannoin laukussa vain liian painavia tavaroita ja kahvasta irtosi lenksu. En ole edelleenkään korjannut tuota ja niin ollen se on maannut kaapin pohjalla.


Toki muitakin laukkuja löytyy mitä olen tehnyt, mutta kaikkia en tähän katsaukseen kaivanut. Murkkuiässä kuljin Tuiskulassa karvalaukun kanssa. Se oli sellainen pieni musta laukku, jonka olin neulonut karvalangasta. Mutta sitten kerran laukku meni hukkaan jollakin Tuiskulareissulla. Laukku ei palautunut narikkaan eikä Tuiskulan toimistoon. Jollekkin siis kelpasi tekemäni karvalaukku ja sen sisältö. Onneksi laukussa ei tuolloin ollut kuin muutama euro rahaa ja jotain meikkejä.

Ei kommentteja: