perjantaina, elokuuta 17, 2007

Let's pimp!

Kun halvalla sai- periaate näkyy olevan tarttuvaa. Ostin tänään sekä kangasta, että valmista vaatetta. Valmiit vaatteet olivat vain sillaisenaan epäkäytännöllisiä, liian suuria taikka liian outoja.

Kaphallista ostin parit muutaman euron maksavat paidat. Pari toppia ja tällainen musta body. Pitääkö joku oikeesti bodya? En voi ajatellakaan käyttäväni jotain kokovartaloista, saati sitten haaroista kiinni laitettavaa. Ajatuskin kuvottaa. Muotia nämä olivat joskus 80- luvulla. Enivei kangas oli hyvän tuntuista ja laadukkaan oloista. Koko valmiiksi sopiva xs. Mikä jottei, idea lävähti suoraan päähäni. Tehdään tästä jotain täysin uutta!


Haaraosa sai lähteä veks ja tilalle ihan tavallinen taitos kaksoisneulalla. Oi, mä niin tykkään kaksoisneulasta :) Paljon huolitellumpi jälki, kuin yhdellä neulalla ommeltaessa. Hihansuihin ompelin kullanväristä nauhaa. Tadaa, siinä uusi paita!

Muutami asäätöjä on kesken (kuten Mystery Stole 3) niistä myöhempänä kerron.

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Ooh, näin juuri kaupassa bodyja ja vieläpä sellaisia jotka näyttivät paitapuseroilta! Ehkä ne ovat tulossa taas..?

Hansu kirjoitti...

Anne, Ehkä ne sitten tulevat? En tiedä mihin tämä body oli tarkoitettu käytettäväksi. Trikoiden päällä vai? En kyllä ole kellään nähnyt moista. Toivottavasti en näekään tai suu loksahtaa auki.

Satu H kirjoitti...

tulipa siitä kiva! mutto ohoh, bodyja ihan kaupan hyllyltä?! ei kai ne vaan oo taas muodissa.. en kyllä ymmärrä miten niitä joku oikeesti pitää..

Hansu kirjoitti...

Satu, Täytyy kain jonkun pitää kerta niitä myydään. Kauhistuin kyllä kaupassa moista kankaanpalasta, hinta oli kolme euroa niin raaskin ostaa tuunattavaksi.