torstaina, joulukuuta 04, 2008

Pienelle ja itselle


Jämäkerä Steppiä on kummitellut aina jostain korin nurkasta. Päätin tehdä lopusta kerästä sukat serkkutytölle, joka on neljä vee. Eipä se sitten riitänytkään, joten piti lainata Shibuin sukkalankaa. Steppi on tosi mukavan tuntuista lankaa, mutta nuo raidat ei vaan nappaa... Mulla on vakituisessa käytössä kotona rpm-sukat. Ne on päässy kotisukiksi ja ne on aina yöllä jalassa! Mulla ei tuu hiki, vaikka ois villasukat yöllä jalassa.

Silmukoita tais olla sukissa 38. Ikäisekseen serkulla on iso jalka!


Valinnaiskurssilla ompelin samaiselle sukulaiselle hameen. Ohje on jostain Burdasta parin vuoden takaa. Vetoketjua ompelin varmaan neljään otteeseen ja painonappia kiinnitin kahteen kertaan. Nyt nappi ei pysy kiinni, joten täytyy repiä se irti ja ommella käsin neppari. Ois pitänyt tehä se heti alkuun... Se homma on eessä vielä tänä iltana, sillä aion säästää postikuluja ja antaa hameen huomenna. Huomenna on isomummun hautajaiset, jossa on sukua koolla...


Musta ei tuu ompelijaa. Olen siis oikealla alalla, tekstiilipuolella. Kutoja musta kyllä vois tulla. Ehkä vaatetuspuolella olevat aattelee, että miten nuo jaksaa paukuttaa noita kangaspuita!

Opettaja syynäs tosi tarkkaan nuo saumat ja mulla saumat ei aina oo suorassa. Vetoketjua ompelin tosiaan neljä kertaa. On tikkiä päällekkäin, mitä ei sais olla. Langanpäät häiritsee ja niistäkin opettaja huomautti sekä siitä, että saumanvarat ei oo tasasesti joka puolelta saman kokoiset.. En vaan jaksa enää. Plääh ja pitäis vielä jottai tehä kahella kerralla.

Hameen kangas on Kuopion Napista ja nauhasta. Oikein kivan tyttömäistä vakosamettia!

Niin ja oon mä ommellu tällasen oravameikkipussinkin. Se on itelle. Ois vaan pitänyt olla avovetoketju...

6 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Your work is Art! You are Master!
Congrats!

-maria- kirjoitti...

Ihanaa oravakangasta! Eikä ne ompelun "runtunkaan" käytössä yleensä häiritse eivätkä edes näy.

Limeadine kirjoitti...

Supernättiä kerrassaan, ja ihanat värit sukissa!

Satu H kirjoitti...

ihanan söpöä tuo mekkokangas! :) ps. määkin pidän villasukkia aina ja yölläkin, viluvarvas kun oon. :)

Hallatar kirjoitti...

Söpö oravapussukka ja mekkonen.
Äsh niitä opettajia...


Toivottavasti hautajaiset menivät ok?

Anonyymi kirjoitti...

Aiva ihana tuo hame. Orava meikkipussi on tyylikäs!