maanantaina, tammikuuta 05, 2009

2008


Käyttämättömiksi jäivät tänä vuonna Mustaleski-baskeri/pipo, neule Sandrasta, Lotus Blossom-toppi ja kirjoneulevartiset sukat.

Vuodesta 2008 on jäänyt huomattavasti enemmän mitä ajattelin. Liityin vuoden 2008 aikana Ravleryyn ja tätini tilasi minulla Interweave Knitsin :) Itselläni ei sitä luottokorttia ole, enkä ole hankkimassakaan lähiakoina!

Neuloin:
- 5 huivia, yhden virkkasin salomoninsolmuilla. Näistä huivesta Lace ribbon Scarfia ei ole käytetty kertaakaan...
- 6 huivia tai myssyä. Ainoastaan mustaleski-imitaatio/muunnospipoa en ole käyttänyt vielä kertaakaan.
- 4 sukat tai töppöset. Yhdet oli miesten sukat ja yksiä en ole paljo käyttänyt. Ne ovat Sukkasillaan-kirjasta olevat kirjoneulevartiset sukat. Varsi rullaantuu ja Nalle kutittaa, uudelleen neulomisen jälkeenkään toinen sukka ei ole hyvä. Parhaimmat sukat olivat ehdottomasti Stepistä neulotut Rpm:ät! Käytän niitä jatkuvasti ja ne on mulla yösukkina :)
- 4 lapaset, joista kahdet menivät lahjaksi. Mitä luultavemmin lahjalapasiakin on käytetty, kuten omia :)
- 2 boleroa, joista molempia on käytetty.
- Mitä ilmeisemmin neljä toppia/paitaa. Vihervaara oli ihan huippu! Toinen huippu on February Lady Sweater! Sitten on floppeja kaksin kappalein. Vihreä puuvillainen neule Sandrasta ei istu ja toinen on Lotus Blossom-toppi. Ei vaan nappaa käyttää neulottua toppia.

Ompelin:
- Yhden silkkisen juhlamekon, josta tuli hyvä :)
- yhden talvihameen, joka on myös ollut käytössä sekä lukuisia pieniä juttuja.Elämänpuu-lapasiin olen hyvin tyytyväinen. Ne ovat itse suunniteltu lahja kaverille.

Luultavemmin tänä vuonna en kerkeä sen enempää neulomaan vaan vielä vähemmän. Nyt on puikoilla Coffee tunic ja sen jälkeen on tulossa neuletakki. Monenlaista on mielessä, mutta aika on rajallinen. Pienen lomavisiitin aikana kotikotona kudoin kangaspuilla maton! Matto on vielä puissa, koska ei sillä ole kiirettä. Teen jossain välissä perään toisen maton ja sitten vasta otan matot pois puista. Käsitöitä siis aina jossain muodossa :)

Koulussakin on ensi jaksossa kudontaa. Mielessä ois huivi, kun en enää tee yhtään turhanpäiväistä kallista työtä...

4 kommenttia:

Limeadine kirjoitti...

Kivoja töitä olet tehnyt viime vuonna, myös nuo käyttämättä jääneet! Musta lotus blossom on tosi nätti :) .

Satu H kirjoitti...

komiat lapaset oot suunnitellu! hyvää alkanutta vuotta! :)

Hilmukka kirjoitti...

Hieno kuvio lapasissa! :)

WeirdRockStar kirjoitti...

Hurjasti olet touhunnut viime vuonna!
Diggaan hulluna elämänpuita.