tiistaina, helmikuuta 10, 2009

Hissukseen sukkia ja ruusukasta


Johan minäkin jotaki valmista oon saanu! Lupasin ennen joulua exän veljelle villasukat kuulokkeiden korjaamisesta. Kesti vähän aikaa, mutta nyt ne on valmiit! Vielä höyryttämättä, mutta mitäs pienistä. Sitten kun on muutenkin asiaa kaivaa silityslauta ja rauta tuolta vaatehuoneen perukoilta.


Projektina jämälangat, ei mitään uutta kaupasta. Ihan mukavat raidat noihin tuli ja ihan tahalleen laitoin tuota kirkasta pinkkiä :) Erottuu muista villasukista nämä taatusti! Pitkät varret oli toivomuksena ja kokoa 45. Aika passelit pitäis olla.

Lankana on Seiskaveikkaa ja tais olla jotain Isoveliäkin. Puikkona 3,5 milliset sukkispuikot.

Nyt sohvan vieressä on keskeneräinen neuletakki ja viime viikonlopun reissussa syntyneitä haarukkavirkkauspätkiä. Niistä yritän jotain huivia väkertää. Aika aivotonta toimintaa. Voi siis vähäisellä telkankatsomisajalla sitä kasailla.

Koulussa on taas käsityöpainotteinen jakso. Tai mehän emme saa puhua käsitöistä, se on yhtä kuin harrastamista! Me olemme tulevia tekstiilimuotoilijoita ja kädentaitoja kartutamme. Tässä on laadunkehittelyloimea, sidoksena ruusukas. Huivia pukkaa kunhan päätän mitä kuviota haluan huiviin. Värimaailmakin on vielä pikkusen hakusessa. Loimeen tulee tummanruskea kampavilla ja kuteeksi alpakkaa sekä samaa lankaa kuin loimessa. Aika iso huivi tulee. Näin jälkikäteen ajateltuna oisin voinut tehdä kapeemman... No ja joudun tekemään kaks. Aikaa pari viikkoa. Huh!

1 kommentti:

Limeadine kirjoitti...

Tosi oivaltavat värit sukissa!