sunnuntaina, helmikuuta 22, 2009

Kaikki haarukat käytössä!


Olin tosiaan pari viikkoa sitten pienellä visiitillä Ruotsin puolella Huonekalumessuilla, joissa oli myös valaisimia ja tekstiilejä.Bussissakin tuli istuttua, käytyä buffetissa laivalla yms. Ruotsin puhumisen jätin suosiolla, sönkötin vain englantia.

Bussissa aloitin haarukkapitsihuivia, joka sitten loppumatkasta jäi, ei oikein seiskan aikaan aamulla tulomatkalla tullut mieleen virkata. Mieluummin torkuin pää notkolla kohti bussin keskikäytävää.


Haarukkapitsin virkkausta on muuten tosi addiktoivaa. Oota, vielä pari lenkkiä! Kohta tää on valmis!

Aika muhkea tuli tästä, vaikka mulla oli vain kaks kerää tota Novitan Rustikaa. En keksinyt langalla muuta käyttötarkoitusta niin huiviksi se pääsi. Aika muovilta lanka vaikuttaa, vaikka siinä on villaakin seassa. Jämähti niin mukavasti ettei noita haarukkaketjuja pystynyt purkamaan! Piti ottaa sakset kaveriksi, kun liitin ketjuja yhteen sopivan mittaisiksi.


Esitellään nyt samalla mun uudet lasit ja meikitön naama.

Haarukkavirkatun huivin mitoiksi kertyi: 30x200cm ilman pingotusta tai höyrytystä. Ei nyt jaksa semmosia, kaulaan vaan suoraan!

Tilasin sitten vähän lankaakin Tapion Kaupalta... Joo ei siihen mun kudottuun huiviin mene kuviokutesiin alpakkaa kuin alle kerä per huivi. Pikkasen laskin yläkanttiin... Saa onneksi neuloa sitten loput! :) Ja Alaskat onkin tilattu ihan muuhun tarkotukseen.

P.S. Voitin vähän aikaa sitten Villavoimalan arvonnasta Ihana-lehden. Oli ihana, kiitos kivasta lehdestä! :)

3 kommenttia:

Limeadine kirjoitti...

Kiva haarukka! Ja hienot uudet lasit!

Hansu kirjoitti...

Limeadine, Kiitos. Huivi on osoittautunut käytössä mukavaksi, samoin silmälasit! :)

Satu H kirjoitti...

minen ookaan vielä(kään) saanu aikaseks kokeilla tuota haarukkapitsiä..jos kesällä.. :)

ps. tykkään kans sun uusista pokista. :)