torstaina, toukokuuta 28, 2009

Lankoja kera anteeksipyynnön

Olen sählännyt menemään tässä pitkin kevättä. Nyt on koulu vihdoinkin ohi! Siis tältä lukuvuodelta! Vielä olis sellaset 1,5 vuotta niin musta tulee työtön tekstiilimuotoilija... Tähtään edelleen opettajaksi, sillä noista myyjän hommista ei pääse rikastumaan, hyvä jos saa laskut maksettua! Ei paljo luksuslankoja niillä ostella :/

Olin ihan varma etten ole kuullut Ravelryvaihtaristani mitään. Pahoittelut sinulle mikäli luet tätä kirjoitusta! Oikeeasti, tekosyynä voin kertoa tajuttoman kiireen. Jäänyt sitten sähköpostissa huomaamatta se kommenttisi toukokuun ekalta päivältä! Anteeksi. Omalleni olen ilmoittanut olemassaolostani :) ja suunnitellut pakettia nyt kun koulu loppui vähäksi aikaa.


Koulun lankavarastosta ostin tällaista sotkuista Pisara-puuvillalankaa alehinnalla vitosen kilo. Täytyy olla hyvähermoinen päivä kun alan tuota selvittämään!Andralta
sain ihan liikaa lankaa Ik:n uusimman lehden vaihdossa. En tuota lehteä tarvinnut niin vaihdon lankaan :D Makeita lankoja!

Nyt vihdoinkin noin kuukauden jäljessä vastaan Ravelryvaihdokilleni. Liian vaalea vihreä on tuota allaolevaa ällöä vähän minttuun vivahtavaa vihreää. Ylin taasen on liian harmaata. Keskellä oleva vihreä vielä menee, vaikka onkin aika kirkasta sävyltään. Pidän aika lailla murretuista sävyistä :) Joskus iskee himo kirkkaaseen vihreäänkin, kuten tänä keväänä koulutöitä tehdessä!

2 kommenttia:

Ravelryvaihto-parisi kirjoitti...

Heippa! Ei hätiä mitiä, hyvä että asia selvisi. :) Ja kiitos, tuo vihreä skaala antaakin jo hyvää osviittaa...

Hansu kirjoitti...

Hyvä homma :D