keskiviikkona, toukokuuta 13, 2009

Uusi Interweave Knits ja kiire


Uusi IK tipahti eilen lattialle, tai löytyi Kotilieden välistä. Posteljooni runnoo usein postejani miten sattuun. Lehti ei antanut minulle mitään. Ei ohjeen ohjetta. Artikkelit meinasin kyllä lukaista! Jos joku haluaa ostaa uuden lehden minulta niin laita kommenttia!

Springtime Swirlin nelosvihje tökki kovasti, mutta sain sen selätettyä. En ole ikinä samassa pisteessä kuin vihjeet, tulen vähän jäljessä pakollakin. Päätin, etten tee huivista isoa. Toisin kuin Laminariasta... Sekin alkaa tökkiä.

Lähdin mukaan Ravelryn Väriteemavaihtoon. Nyt yritän kuumeisesti miettiä mitä keksin vaihtariksi. Neulottavan jutun jo keksin ja kävin ostamassa siihen lankaa. Aloittaa en ole vielä kerennyt. Tällä hetkellä päällimmäisenä on koulutyöt! En tiedä miten saan kellon tunnit riittämään töihin, sillä viikonloppuna olen risteilyllä ja seuraavana viikonloppuna kavereiden tupareissa mökillä... Ehkäpä sitä jossain välissä yöllä vaikka paperihommia sitten tekee.

Kangaspuita ei pysty pakkaamaan laukkuun ja viemään kotiin vaan on kudottava koulussa. Tänään tein pitkän päivän ja sain puoli metriä kudottua. Vähän alle kolmasosa. Huomenna on edessä hammaslääkärireissu ja jännään tässä vähän lähteekö viisaudenhammas vai ei. Olenko niin kipeä etten pysty kutomaan? Sisulla ainakin on pakko kutoa.. Suurin osa luokkalaisista on kerännyt omat kankaansa jo puista! Pikkuisen masentaa, mutta heillä onkin pienempiä töitä. Tai ainakin kapeampia. Kröhöm. Miksi lie ahnehdin, mutta vihaan liian pieniä huopia!

6 kommenttia:

Andra kirjoitti...

Mä voisin olla halukas ostamaan lehden, kun olet lukenut :)
Käyn sitä kuitenkin jossain vaiheessa jostain metsästämässä..

Hansu kirjoitti...

Andra, Kiva homma. Pitää lukea artikkelit ja ilmotella millon voin myydä lehden. Nuita lehtiä kun kuitenkin kertyy....

Lotta kirjoitti...

Ai säki oot mukana samassa hullutuksessa! Nyt voinki jännittää että ootko sä vaikka mun pari ku osaisit varmaan lähettää mulle niiiiiin ihania juttuja :).

Ja huopa näyttää ihanalta. Sisua vaan... toivotaan, ettei se hammas kuitenkaan olis niin paha.

Ja hei valita siitä postiljoonista! Kuuntelen joka aamu pappojen (jostain syystä ne on aina pappoja) rutkutusta ku tänäänki oli lehti kulmista pikkusen käpertyny ja mehän pistetään heti seuraavalle aamulle jakajalle viestiä. Että kai postillaki jotku standardit on.

Hansu kirjoitti...

Lotta,En sitä voi paljastaa kenen pari oon ;) Enkä paljasta sitä oonko kummassa ryhmässä. Ehkä sen voi päätellä...

Sisua tarvitaan. Hampaita on särkeny taas illalla tosi paljon. Kaveri ainakin manaili, että se otetaan huomenna multa irti. Kaveria pelottaa enempi mun puolesta. Ehkä mulle nousee hiki sillo ku ootan sinne vastaanottoon...Onnneks ei oteta verenpainetta siellä. Se olis korkee!!

Mulla on yleensä ollu lehet ihan moitteettomassa kunnossa, tuota vaan ihmettelin, että miks lehet oli survottu sisäkkäin... Ehkä IK näytti mainosläpyskälle..

Oon joskus valittanu postista, kun todistus tuli ruttusena kotia postilaatikkoon. Eipä se mitään auttanut. Samanlaista ruttusta postia tule senkin jälkeen. Kotiakotia siis.

Christina kirjoitti...

No nyt se hammas on jo varmaan siulta viety. Miulta vietiin viisaudenhammas 12. päivä ja vieläkin syön buranaa. Mutta pääsi ainakin siitä rikkinäisen hampaan särystä.

Hansu kirjoitti...

Christina, Hammas vietiin ja viikonlopun söin lääkkeitä ja viikon penisiliinä. On toennu siitä :)