sunnuntaina, kesäkuuta 28, 2009

Ravelryvaihtoja

Osallistuin ensimmäistä kertaa Ravelryvaihtoon ja menin pienimmällä eli 20 suuruusluokalla. Vaihdossa kivaa oli teema ja se, että pystyi panostamaan yhteen isoon pakettiin toisin kuten Sny:ssä, jossa paketteja laitetaan useampana kuukautena.

Laittelin itse Elinalle Espooseen postia. Hänen lempivärinsä eroaa hiukkasen omasta vihreästä. En paljon punaista vaatetta tai asustettakaan omista. Sain silti koottua mielestäni suht. mukavasti punaista tähän pakettiin. Siinä on ohutta puuvillalankaaa koulun varastosta ostettuna, soijalankaa ja sitten villalankaa pienet kerät. Neuloin Elinalle sukat, sillä hän oli itse huivi-immeisiä, niin kuin minäkin... Sukat on Ullasta Pia Tuonosen Koiranputkisukat-ohjeella tehdyt.

Kesäistä juttua oli todella vaikea miettiä, mutta lähdin sitten mansikkalinjalle ja ostin mansikkaista suihkugeeliä!Sain itse kauniin paketin Vihervillalta. Sain sukat kun olen niin laiska niitä neulomaan :D ja Ilun sukkalankaa! :) Paketissa oli myös suklaata ja purkkaa. Suklaat unohdin aurinkoon ja kiikutin kiireesti jääkaappiin. Ne on varmaankin pistetty jo parempiin suihin.. Lisukkeen oli Patrick Süskindin Parfyymi-romaani. Varmasti tosi jännä...Oon kattonut tämän leffana.

Kiva vaihto oli kokonaisuutena! Lähden varmasti mukaan toisenkin kerran!

2 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Ihanan paketin olit koonnut ja saanut itsekin. Ja edellisen postauksen huivi on UPEA!

Hansu kirjoitti...

TiinaV, Kiitos! Se on Laminariani mun :D