torstaina, heinäkuuta 09, 2009

Rättejä, ei lumppuja

Minäkin niin kuin muut neuloin sitten parit tiskiluutut. Pitää testata miten nämä käyttäytyvät ja pyyhkivätkö, jäävätkö liian märiksi..Siinä pitäis olla lepakko. Tän neulottuani huomasin, että oli vaihtunut oikea ja nurja puoli jossain välissä enkä muistanut loppuun neuloa neljää kerrosta ainaoikeaa..No, mitäs pienistä se on vain tiskiluutu!

Batty discloth by Dee Brown (rav.link)
Lanka: 100% egyptiläistä puuvillaa
Puikot: 3mm bambusukkikset

Siinä taasen on pääkallo!

Skully discloth by Dee Brown (rav.link)
Lanka: 100% egyptiläistä puuvillaa
Puikot: 3mm bambusukkikset
Fiilis: Tässä jo parempi, meni tää toinen tiskiluutu ihan nappii kun sai paperitulosteen. Ekan kohdalla tulostin vielä v*****li ja tulosti vain plankkoja papereita. Sen siitä saa kun käy jossain epämääräisessä paikassa täyttämässä säiliöt.

Tilasin tässä eräs yö The Book Depositorylta ja aamulla soitettiin pankista, että tämä kirjakauppa on päästänyt luottokorttien tietoja ulkopuolisten käsiin tai niitä on vahingossa päätynyt ulkopuolisille tahoille. Jouduttiin sulkemaan mun kortti ja tässä odotellaan uutta pankki/visa-korttia... En tiedä uskallanko kyseisestä firmasta enää tilata, aiemmin minulla on heistä vain positiivisia kokemuksia... Tästä tarinoin tuonne toiseen blogiinkin.

Ei kommentteja: