maanantaina, syyskuuta 21, 2009

Pikapipo ja pikarannekkeet


Pitsineule- ja huiviplääh ajoi minut tarttumaan viikonloppuna paksumpiin lankoihin ja puikkoihin. Halusin tarttua myös omissa varastoissa oleviin lankoihin. Kolme Dropsin Alaska-kerää huusivat pipoksi joten ei auttanut kuin etsiä sopivaa mallia.

Ihastuin jossakin blogissa tähän pipoon ja otin saman mallin röyhkeästi heti puikoille! Dropsin ohjeet on aina niin ihanan selkeitä :)
Pipon puukuvio on kaunis ja hieman erilainen verrattuna ihan peruspalmikoihin. Pipon malli on hiukkasen "kortsu"mallinen, mutta kaippa se asettuu päähän käytössä.

Lankaa jäi piposta vielä reilusti niin tein ohjeessa olevat ranteenlämmittimetkin. Näille on käyttöä ainakin nyt kun vetää vähän tuolta olkapäistä ja hartioista asti välillä ranteisiin. Kyllä ollaan menossa sinne hierojalle!

Puupipo ja ranteenlämmittimet
Ohje: Drops malli EE-246
Lanka: Drops Alaska, menekki reilu kaksi kerää ja vielä jäi vajaa yksi kerä. Mitä siitä tekis?! Ja Alaskahan oli 100% villaa, 50g~75m
Puikot: 6milliset halkosukkapuikot
Fiilis: Tosi jees sen pitsihuivin jälkeen :D


3 kommenttia:

Mohariina kirjoitti...

Ite olen noita kortsumallisten pipojen faneja, en osaa oikein pitää löysiä. Kävin minäkin kurkkaamassa tuon mallin, ehkä joskus tulee tehtyä.

Satu H kirjoitti...

ihana setti! :)

Miia-Rebekka kirjoitti...

Mun neuleblogista löytyy sulle jotain ;)