keskiviikkona, helmikuuta 17, 2010

Ei ne puikot kauas neuleesta tipahda


Olen innostunut sukista pitkästä aikaa. Ehkä syynä on koulussa pidetty kantapään kautta-kurssi. Nyt olemme pitäneet jo kerran neuletapahtumaa eräässä kahvilassa. Vielä on kaksi kertaa jäljellä ja näille kerroille toivomme lisää ihmisiä. Ensimmäisen kerran porukka koostui pääasiassa kavereista ja tutuista.... Olisimme halunneet ohjata aiheesta kiinnostuneita, jotka eivät ole neuloneet juurikaan. Ihmisiä, joilla silmukat putoilevat puikoilta tai kantapää on ihan hukassa.

Nämä sukat syntyivät jälleen kerran koulutuksessa, koulutunneilla....sohvan nurkassa sekä vertausohjauksessa, kun kantapäätä opetettiin. Ihan perussettiä kera simppelin pitsineuleen.

Pitsineulesukat
Ohje: Novita, Pitsineulesukat
Lanka: Novita Isoveli, Jätti raita vajaa kerä meni.
Puikot: 3,5 milliset bambusukkikset
Nää menee ehkä siskolle jos se huolii nää :)

Wurm on ollut valmiina jo tovin, mutta en ole saanut pääkuvia. Kuvia päästä :D tai siis hatusta. Tykästyin tähän malliin, mutta ehkäpä seuraavana neulon Ripplen, sillä hurahdin Ysoldan ohjeisiin tässä eräänä iltana ja Visa vinkui.


Pipo joustaa mukavasti ja muotoutuu päässä :) Ehkäpä paras pipo tänä kautena. Joku ihme kohta näkyny tulevan tuoho just pään päälle. Joku silmukkapako.


Wurm
Ohje: Katushika, Wurm (rav)
Lanka: Sadnergarn Sisu, menekki kerä ja toisesta kerästä vähän päälle, noin 70 grammaa.
Puikot: 3 milliset
Jee!5 kommenttia:

Epa kirjoitti...

minunkin on pitänyt tehdä tuo wurm jo vaikka miten kaun, uskon että siitä tulee lempparipipo, en vain osaa päättää mistä langasta sen tekisin :)

Riikka kirjoitti...

Joo, minä oon kans wurmia aatellut tekeväni. Kaunis toteutus sinulla! Kiva väri! =)

iikku kirjoitti...

minä tein kanssa wurmin joskus vuodenvaihteen aikaan ja olen siitä kovasti tykännyt. Ihanan värinen tuo sinun wurm.

Lime kirjoitti...

Hmm, mitenköhän mä innostuisin sukista? Mulla on jatkuva kaulaliinainnostus sen sijaan. Sukat on kivat kuitenkin ja pipo on erityiskiva!

Ninnu kirjoitti...

Ihania neulekuvia kaikki! Pipo näyttää mukavalta.