keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

Toinen pipoista

Neulottu on, mutta ei vaan tahdo saada kuvattua! Tai pipoja ainakaan päässä asti. Ja silti tulee tärähtäneitä kuvia, vaikka kuinka on valot sun muut mukamas.
Ensimmäisenä kauppaan edelleen tuota uusinta IK-ta. Kiinnostaako ketään!?? Suapi ostaa/vaihtaa johonkin kun ei ollut itselle mieluisia ohjeita. (jos kiinnostaa laita mailia: hansua@gmail.com)

Pääasioihin. Kaks pipoa oon neulonut, tässä toinen. Kaveri halus joskus aikanaan Twinkle's big city knitsista pilot hattia, mutta en ole tehnyt sitä hänelle. Toisekseen hän osaa itsekin neuloa, mutta ei osaa lukea oikein enkun kielisiä ohjeita. Nyt otin aiemmasta vinkistä vaarin ja neuloin muunneltuna Pilot hatin. On palmikot, mutta silmukkamäärä toisesta piposta (joku Dropsin malli Eskimo-langalla toteutettuna, samaten Dropsin pipon kavennukset)

Väritoiveena oli violetti, tää on kyllä aika hempee violetti, mutta hyvin kaveri kelpuutti :) ja iso tupsukin piristi. Siihen menikin melkeen kerä lankaa!

Pipo
Ohje: Vähän Dropsin mallia ja sitten Pilot hatia
Lanka: Cool Flamme. Itse pipoon riitti vajaa 100grammaa, mutta tupsu imaisia lankaa enemmän!
Puikot: öö, tästä on jo aikaa kun neuloin, tais olla 7 milliset ja 8 milliset...

Tämän pipon alussa opettelin myös Magic Loop-tekniikkaa, mutta totesin sen jotenkin hankalaksi..Tai sitten pyörö oli liian lyhyt...

2 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Kivan rosoinen pinta tuossa pipossa. Ja tupsu pisteenä iin päällä.

Mohariina kirjoitti...

Olisin kiinnostunut tuosta lehdestä. Minut tavoittaa osoitteesta mohariina@gmail.com