maanantaina, huhtikuuta 05, 2010

Laudeliinat


Neuleet ovat olleet jäissä vähän aikaa. Jakson loputtua puskee päälle hirveä määrä raportteja ja tekemättömiä töitä sekä samaan aikaan tuhoton määrä ihan oikeita töitä. Eipä siinä enää neuleet paljoa kiinnosta. Tangled Yoke Cardigan on kesken. Meinasin jo hihoja alottaa kun jumitin vartalo-osuuteen. Aloitin kuitenkin juuri pienenä neuleena sukat Zauberballista :)

Viime jaksossa kudoin kaksi laudeliinaa aaltotoimikkaalla. Loimena oli rohdin 8 ja kuteena toisessa pelkästään rohdin 8 ja toisessa rohdin 8 ja rohdin 4. Molemmat laudeliinat ovat noin 120 cm pitkiä ja vähän alle 50 senttiä leveitä.

Pahoittelut hunoista kuvista, nämä ovat jo käytössä ja uusia kuvia en ole kerennyt ottamaan. Varsin kauniita kuitenkin ovat :)

4 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Kauniit laudeliinat!

Oispa kiva ehtiä joskus opettelemaan kudontajuttuja. Laudeliinat tekisin heti itelleni...ei mulla ole edes saunaa nykyisellään, mutta kuitenkin ;D

Mun TYC valmistui äkkiä, koska tein sen äidilleni. Jos olisin tehnyt itelleni, en olisi varmasti päässyt alkua pidemmälle :D Neulomistahtini on muuttunut nykyisellään aika verkkaaksi...

Hansu kirjoitti...

Tess, Kiitos :)

Kudontaa voi opetella kansalaisopistoissa ja Taitokeskuksissa yms. kannattaa joskus mennä jollekin kurssille. :) Jos ei varsinkaan omia puita omista.

Saa nähdä saanko vauhtia tuohon TYC:iin mikä itellä on kesken..Huh. Jotenkin jumitti nyt. Pitää ajatella, että se on jollekin muulle :)

Lime kirjoitti...

Ai kun kauniit! Muakin on jo kiinnostanut kutomisen opettelu.

Riikka kirjoitti...

Tosi nätit! =)