tiistaina, toukokuuta 18, 2010

Sukat!

Täällä on nainen aloittanut neulonnan taas pienoisen tauon jälkeen. Ehkä neulonta alkoi maistua puulta neuletapahtuman jälkeen. Sinne kun tehtiin vaikka ja jos mitä neuletta ja otettiin asioista selvää...neuvottiin, opetettiin..ostettiin lankaa ja puikkoja, mutta sitten vähän ajan päästä tuli plääh. Toki tässä on ollut muutakin kiirusta, kuten oppari, työt, ihmissuhteet :)

Kaivoin varastoista vuosi sitten unohdetun Springtime Swirlin. Nyt nutistan sen! Sisua löytyy. Puikko otti ja katkesi. Pikkuisen sapetti vaihtaa puikkoa, kun sieltä täältä valahti silmukoita....saa nähdä miten saan kuviot täsmäämään, ei enää montaa kerrosta nimittäin puutu!

Mulla on myös kohta uusi ja ihana verho. Marimekkoa, Erja Hirven Keisarinna. Jostain alennusmyynnistä talvella ostin palan, joka juuri ja juuri riittää yhdeksi verhoksi.


Niin ja ne sukat :)

Junanraidesukkaset
Lanka: Schoppel- wolle Zauberball, 75% villaa, 25% nailonia. eikä menny koko kerää näihin sukkiin! lasten sukat ehkä suapi vielä tuosta jämästä.
Puikot: iihanat Knitpron 2.25mm sukkapuikot!
Fiilis: Ihaaanat perussukat! Niin pehmoset.Hups. En siis tehny noita kavennuksia, kuten ohjeessa. Mennä posotin etiäpäin autossa istuessa ilman ohjetta katsomatta. En jaksanu purkaa, laiska minä! Halusin vain valmiit sukat. Oma modaus siis siinä jos joku noista kuvista erottaa :D


9 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Se on muuten tosi ärsyttävää, kun pitsineuleessa tipahtaa silmukoita. Mulle kävi Aeolianin kanssa niin. Olin ihan loppumetreillä ja sitten käsi teki jonkun ihmeen lihaskramppiliikkeen niin että nykäsin ite puikon irti työstä ja tipahti monta silmukkaa ainakin kolmen kerroksen matkalta. Korjasin vaan jotenkin ja nyt valmiissa huivissa vähän hyppii silmille se kohta, kun en ihan oikein sitä näköjään saanut menemään, mutta olkoon.

Sukat on kauniit. Minä neuloin kans ystävän miehelle samalla mallilla. Oli ihan mukava malli.

Hansu kirjoitti...

Varsinkin pitsihuivissa! Ja ohuen langan kanssa. Mikään ei ole raivostuttavampaa!

Ei ainakaan kuvistasi huomaa mitään virheitä!

Oli kyllä kiva sukkamalli. :)

Tess kirjoitti...

Mulla on sama ikuisuusprojekti työn alla. Reunuksesta on enää vajaa puolet tekemättä ja sitten se on vihdoin ja viimein valmis. Nyt en meinaa antaa periksi vaan tekaisen sen loppuun, vaikka kuin muut jutut kiinnostaisikin enemmän. Aikamoiselta nälkävuodelta tuntuu vain tuon huivin reunuksen tekeminen. Eikö ne silmukat ikinä lopu? :D

Nätit sukat!

Hansu kirjoitti...

Tess, Kumma miten se Springtime Swirl ottaa pattiin..Ei tahdo tulla millään valmista...Josko menisi kohta ulos neulomaan sitä auringon paisteeseen. Hyvässä vauhdissa kun on kerrankin niin sitten sattuu niitä silmukan putoamisia...

Tsemppiä sun Swirliin! Katsotaan kummalla on ensin valmiina :D Sulla varmaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot ne on noinkin!
terveisin kirsi/neulontai

Hansu kirjoitti...

Kiitos Kirsi hienosta mallista! :)

Riikka kirjoitti...

Komiat sukat! Ja tosi nätti tuo verhokangas. =)

Hansu kirjoitti...

Riikka, kiitos. Kangas on jo verhona ikkunassa :)

Tess kirjoitti...

Blogissani on sulle jotain :)