sunnuntaina, toukokuuta 01, 2011

Kesävoit

 Sukkien kutominen on senkun jatkunut, vaikka kesä näyttää jo tekevän tuloaan. Into lopahti mummun huivin neulomiseen, se saman kaavion toistaminen on vaan niin puuduttavaa. Huivi alkaa olla jo loppusuoralla, mutta nyt on pakko pitää siitä vähän aikaa paussia niin jaksaa neuloa loppuun! Marinoinhan minä vuoden verran Springtime Swirliakin pussissa odottamassa loppuinspistä, sitten se tuli ja huivi tuli valmiiksi..Toki virheiden kera, mutta omapa on huivi ja ehkäpä olisi ollut aika sitkeää purkaa pyöreää huivia silmukka silmukalta tietämättä millä kerroksella oli menossa... En ole kylläkään käyttänyt huivia vielä kertaakaan, kuten en myöskän Xie:stä neulottua huivia. Hmm, ehkä käyttöä tulee jossain vaiheessa.

Tällä kertaa sukkaohjeeksi valikoitui Ilun Kesävoit. Ihana ja helppo malli neuloa samalla, kun katsoo esim. Williamin ja Katen häitä taikka Ratulaa sekä Martinan ja Eskon ohjelmaa :D
Lanka: Andralta saatu Tofutsies, menekki: jäi ihan mininöttönen kerästä!
Puikot: 2,5mm sukkapuikot

2 kommenttia:

Silveri kirjoitti...

Kauniit Kesävoit! Kiva nähdä näitä eri väreissä. Minun Kesävoit matkasivat muuten sinne kotikaupunkiisi, mistä niiden neuloja itsekin on kotoisin. Vastavierailulle tulin blogiisi, kiitos käynnistä minun blogissani.

Hansu kirjoitti...

Silveri, Kiitos. Nämä on tällaset hillityt väriltän. Nin onhan tämä nyt minun kotikaupunkini, oikeasti olen kotoisin Pohjanmaalta. Tervetuloa uudelleen blogiini! :)