torstaina, elokuuta 25, 2011

Loma-Annis

 Terveisiä lomalta! Tässähän tämä on leppoisasti mennyt porukoiden nurkissa pyöriessä ja neuloessa sekä kavereita moikaten. Eipähän kauaa nokka tuhissut tämän Anniksen neulomisessa äidille. Toivottavasti ei vaan jää yhtä pieneksi kuin kuvassa ennen kastelua ja pingotusta. Tämä oli vähän tämmöinen ALERT! keskeneräinen työ kuvassa-postaus!

Fiksuna tyttönä neitinä arveiln tilata Jujusta tänne mehtän perukoille pari kirjaa...Jos tilaisin ne kotoKuopioon olisi Posti jo loman aikana ne palauttanut takaisin Jujulle. Ja kyllähän Jujun paketit ovat tulleet aina nopeasti! Olipas niin pirun vaikeaa saada Jujulle tieto, että tilaan VAIN yhden paketin loma-osoitteeseen. Ei tuntuisi olevan kovin vaikeaa, kyllähän puoli Suomea lomailee kesällä ja tilaa Hesaria mökille! Samaan aikaan äippä halusi littyyä Jujuun...No kuinkas kävi. Minulle tuli vahvistus, että paketti laitetaan loma-osoitteeseen ja toimitusaika on 1½ viikkoa. Samoihin aikoihin äippä sai kirjeen Jujulta, että heidän sääntöjensä mukaan vain yksi perheenjäsen voi liittyä tähän kerhoon ja näin ollen hyödyntää liittymisedun. Meinasin raivostua, sillä enhän minä olen perheenjäsen sillä tavalla, että asuisin täällä porukoilla! Äippä soitti vihaisesti tälle virkailijalle ja no pikkuisen kun väänsi rautalangasta niin meni kaaliin. Kappas samaan aikaan minulle oli tehty pyytämättäni osoitteenmuutos tänne porukoille. Siksi Jujussa luultiin, että olen perheenjäsen. Voi pyhä Sylvi! Raivoissani laitoin sähköpostia Jujulle, että en minä mitään osoitteenmuutosta pyytänyt, vaan yhtä ainoata pakettia tähän osoitteeseen. Muutoin en olisi taaskaan saanut sitä Sata kansanomaista kuviokudinmallia-kirjaa. Painos on vähän väliä loppuunmyyty ja nyt se oli extra-halvalla :) Pahoittelivat ja muuttivat osoitteen takaisin Kuopioon. No, eipäs ole paketti kerinnyt tänne perähikiään asti saapua lomien aikana. Maanantaina jatkan matkaa Turkkuseen ja Helsinkiin ja sielä takaisin Kuopioon. Ehkä sitten joskus talvella saan paketin..?

Tähän vielä huomautuksena, että olen itsekin asiakaspalveluammatissa. Asiakasta täytyy aina kuunnella, sillä hänen tarpeita siinä palvelussa pyritään toteuttamaan. Nyt ei kyllä minua kuunneltu, sillä jo sähköpostini otsikko oli:: Tilaus väliaiakaiseen osoitteeseen.

Lomalla olen kerinnytkin miettimään yhtä sun toista ja päivässä tein päätöksen, että jatkan puolen vuoden tauon jälkeen opiskeluja. Tällä kertaa avoimessa yliopistossa. Kasvatustieteitä lähden jatkamaan, sillä edelleen mielessä siintää haave käsityönopettajan ammatista, ei myyjän ammatista.


Loppuun haukotteleva tervehdys Liekiltä!

Ei kommentteja: