torstaina, syyskuuta 08, 2011

Annis


 Tulipahan se Anniskin pingotettua loman aikana. Pikkuruiselta huivilta tuo tuntuu, vaikka leveys on vajaa pari metriä. Meinaa vaan tuo reuna rullautua ikävästi :(
 Tarkoitus oli käyttää kaikki tämän värin vyyhdit Silviaa, mutta kuinkas kävi. Täysiä vyyhtejä oli kaksi ennen huivin aloitusta ja jäljelle jäi 1,5 vyyhtiä..Täytyy tehdä toinenkin huivi äidille!

Nyt ei vain hirveästi neulota. Niskat ja hartiat ovat älyttömän kipeät, oksennus on välillä ihan kurkussa tuosta niskan vetämisestä :( Yhden kerran kävin tällä viikolla hierojalla, mutta eipä se kerta vielä mitään auta. Loman aikana oikein yltyi tuo niskakipu. Varmaankin autolla ajamisesta ja siitä, että joka paikassa kylässä ollessani nukuin eri tyynyillä ja eri patjoilla. Mun niska ei varsinkaan tykkää niistä littanoista muhkuratyynyistä...

5 kommenttia:

ArualMaria kirjoitti...

Annis on kyllä kiva malli, kai siihen vähän kuuluu tuo reunan rullautuminen, mutta toki se kutistaa huivia ikävästi...

Niskan ja hartioiden jumit on inhottavia vaivoja! Mulla niistä seuraa myös valtavat päänsäryt, joka välillä äityy migreeniksi. Vieraassa paikassa nukkuminen kyllä vetää helposti paikat jumiin. Parempaa vointia sulle! :)

essi kirjoitti...

Minulla kanssa rullantui tuon Anniksen reuna, mutta ei se kaulalla näyttänytkään niin pahalta. Nätin näköinen tuo sinun huivisi kyllä on :)

Kaisa kirjoitti...

Niskavaivainen täälläkin. :( Saan sen jotenkin pidettyä kurissa, kun joka arkiaamu teen ns. pilatesrenkaalla 10 min voimistelun. Lomalla lomailin tästäkin ja tuloksen huomasi... Vesijuoksu (ja venyttely saunassa) on toinen hyvä juttu ja tietysti hieronta ja akupunktio (äidilleni on annettu).

Niskaongelmissa on vaan se ikävintä, että mikään ei auta akuutisti. Hätätilassa olen joskus ottanut matkapahoinvointilääkkeen, jotta pystyy olemaan pystyssä vaikka kuinka oksettaisi, kun makaaminenhan on pahinta mitä voi tehdä, ja lisäksi väkevän särkylääkkeen... Sitten vaan liikkeelle.

Hansu kirjoitti...

ArualMaria, Lisäksi Annis oli nopea neuloa! Mullakin on päänsärkyjä ja ihan migreeniä... Välillä niskasta johtuen ja välillä jostain ihan muusta.

Essi, Kiitos. Äipälle huivin tein, tuntu se kelpaavan vaikka rullautuukin.

Kaisa, Pitäisi varmaan venytellä aamuisin, ei vaan tahdo jaksaa :/ Varsinkin kun töissä pitää kantaa ja nostella vaikka mitä. Hierojalle täytyykin varata uusi aika, jotta saisi nämä vaivat kuriin. Työkaveri taisi käydä kanssa akupunktiossa, sillä hänellä niskat olivat ihan tulehtuneet!

kaisa kirjoitti...

Täälläkin yksi niskavaivainen! Minä kuljetan aina mukana omaa tyynyä, se vähän helpottaa tuota ongelmaa. Kannattaa ottaa sarja hierontaa, yksi kerta ei yleensä auta. Ja akupunktiokin auttaa, kerran olen ottanut sitä sarjan.