maanantaina, syyskuuta 10, 2012

Mystery Shawl Rockefeller


 Kun kesällä tuli tieto Stephen Westin uudesta mysteerihuivista päätin heti ilmoittautua mukaan! Lankoja piti miettiä tovi jos toinenkin ja vähän epäilytti, että tuleeko vyyhdit riittämään. Lähdin silti suin päin taistoon! Vähän myöhässä neuloin näitä vihjeitä, mutta valmista tuli vähän aikaa sitten.


 Väreihin olen tyytyväinen :) Pitkäveteistä oli niitä miljoonia langanpäitä päätellä, olisi pitänyt ottaa vaaarin ja noudattaa Westin ohjeita, että päättele välillä langanpäät.. Enhän minä semmosia!
Niin ja lankahan loppui kesken! B-värinä oli vielä Asarumin värjäämä BFL värissä Metarktis. Onneksi Asarum pelasti lähettämällä turkoosia Fabelia :) Ei ehkä huomaa tosta huivista, mutta tosiaan toinen siipi on lähes tulkoon kokonaan neulottu tuosta Fabelista. Myös A-väri otti ja loppui toisen siiven kohdalla, mutta sitä minulla oli toisesta huivista jääneenä kylläkin eri värierää. Eron huomasin heti, mutta ei ehkä kauempaa katsottuna huomaa.

 Rockefeller
Ohje: Stephen Westin mysteerihuivi 2012 (rav.link)
Lanka: Cascade Heritage ja Yarngrimoire BFL Supersock sekä Drops fabel Asarumin värjäämänä
Puikot: 3,5mm
Ravelryssä: Rockefeller

Pehmee tämä on ja mun värinen :)

5 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Onnistunut väriyhdistelmä, onneksi löytyi korvaavia lankoja :) Mie mietin kyllä kaks kertaa ennenkun liityn seuraavaan mysteerikaliin :D

Tess kirjoitti...

Ihana väriyhdistelmä ja kaunis lopputulos :)

essi kirjoitti...

Yhdyn edellisiin, ihanat värit olet valinnut. Itselläni on samainen huivi yhä kesken, omat värivalinnat eivät olleet yhtä voitokkaat.. :D

Hansu kirjoitti...

Emma, Kiitos :) Mä huokasin kyllä pitkään ku sain korvaavia lankoja! Mä en myöskään heti mysteereihin liity...

Tess, Kiitos :)

Essi, Pitää mennä hetti kattoon millaset värit sulla on :D

ArualMaria kirjoitti...

Tyylikäs väriyhdistelmä ja kaunis huivi!