sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

Pöllöt sukat
 Tällä viikolla olen kerennyt neuloakin! Siitä ohessa kuvatodisteita :) Viimeinen viikko kesälomaa alkaa olla takanpäin ja seuraava loma on vasta helmikuussa. Piipahdin siskon luona katsomassa kissoja (neulomassa) ja uusi kissayksilö osoittautui varsin persoksi lankakerille sekä neuletakkini napeille! Jonkin aikaa puikoilla olleet Pöllösukatkin sain vasta tikuteltua valmiiksi. Yllättävää, että innostus laantui kun  sain ensimmäisen sukan valmiiksi! Pitäisi ilmeisesti opetella magic looppaamaan kahta sukkaa kerrallaan! Tässä olisi haastetta viimeistään ensi vuodelle! Kaiken hyvän lisäksi huomasin tehneeni kantapäistä erilaiset :D Mutta mitäs pienistä kun on jalkaan sopivat ja ehkä kukaan ei näistä kuvistakaan huomaa, että kantapäät on hiukan eriparia.

Minulle käy yleensä jossain vaiheessa ohjetta kyllästyminen ja alan soveltamaan, kuten näissäkin sukissa en kärkikavennuksiin enää jatkanut palmikkoa vaan posotin ihan sileällä neuleella oman jalan koon mukaan.

Ohje: Owlie socks (rav.link)
Lanka: Marinoitunut Sisu Glitter vajaa kaksi kerää
Puikot: 2,5mm bambusukkapuikot
Ravelryssä: Pöwwösukat

Ja puikoillahan on tosiaan seuraavana.... Sukat! Sekä uudelleen aloitettu Still light. Neuleninto on palannut kesän jälkeen :)

3 kommenttia:

ArualMaria kirjoitti...

Pikkuiset virheet vain kaunistavat. ;D Mahtavan pörröinen kissakaveri!

Hansu kirjoitti...

Arualmaria, Jep näin on! :) Siskon kissat on molemmat pörröisiä :)

Emma kirjoitti...

Mukavat syyssukat :) Onnea Still Light kakkoselle!