sunnuntaina, elokuuta 31, 2014

Hei hei kesä!

Näkyipäs viimekertainen päivitys olemaan huhtikuulta! Pitäisikö tehdä katsaus siitä tähän saakka valmistuneista neuleista. Aika vähän olen neulonut näin niikuin rehellisesti sanottuna. Toukokuussa muutimme väliaikaiseen asuntoon ja nyt elokuussa pääsimme taas muuttamaan sitten tähän omaan asuntoon. Kesä tuli ja yhtä nopeasti se myös meni. Vähän kerkesin "lomailemaankin", vaikken mitään ihmeitä lomalla tehnyt. Vähän reissasin ja vietin ystävän polttareita sekä häitä. 

Viimeisin valmistunut neule on Mezquita Shawl (rav.link) Malabrigo Lacesta. Ohje on roikkunut to-do-listalla vuosia ja vasta nyt tartuin siihen! Malabrigo Lace oli ihanaan pehmeää ja juuri minun väristä. Harmikseni itse huivi ei kyllä oikein miellytä, ei vaan jotenkin nappaa. En edes jaksanut pingottaa tätä vaan höyryttelin vain silitysraudalla. Ehkä lahjalaatikkoon menee tämä yksilö. Ystäväni häihin puolestaan neuloin Elysiumin. Varsin jännä huivi, joka koostui erikseen neulottavista palastista, jotka yhdistettiin virkkaamalla toisiinsa. Lopuksi tehtiin reunapitsi. Kaunis on tämä huivi. Harmikseni häissä oli sen verran viileä ilma, että pidin tämän sijaan hartioilla boleroa ja jakkua.
Joku aika sitten mielestäni sanoin etten enää koskaan neulo ohutta huivilankaa.. Hm.. mitäs tässä sitten oli ? :D

 Osana Ravelryn asustehaastetta neuloin nämä Ruista ranteeseen-kämmekkäät. Lanka on Hopeasäikeen Goldia värissä marraskuu. Lanka ei oikeen puhuttellut minua aiemmin, eikä kyllä valitettavasti nyt neulottunakaan. Todennäköisesti näidenkin osoite on lahjalaatikko. Värien suhteen olen edelleen linjalla murrettu tai kirkas. Tässä marraskuussa väri on ehkä hiukan liian vaalea ja pastellimainen omaan makuun. Kaunis pinta muutoin neuleessa on ja lanka on hyvin neuloutuvaa sekä pehmeää.


Vieläkö täällä on lukijoita vaikka päivitystahtini on hidas? Pikemminkin voi sanoa, että elämääni on tullut viime vuosien aikana muutakin kuin iltaisin neulomista. En ota tästä harrastuksesta silti stressiä. Neulon silloin kun huvittaa sitä mikä huvittaa :) 

4 kommenttia:

Andra kirjoitti...

Täällä ollaan!

Miia-Rebekka kirjoitti...

Lueskelemassa :) . Mulla myös neulomistahti hiljentynyt huomattavasti aiemmasta. On vaan niin paljon muutakin kivaa tekemistä.

Emma kirjoitti...

Täällä roikutaan ;) Kauniita huiveja!

Maati kirjoitti...

Todella hieno tuo huivi :)