tiistaina, joulukuuta 02, 2014

Joulukalenterisukat

Sitä ollaan jo joulukuussa! En ole ollut oikein koskaan jouluihmisiä, mutta joulukalentereista pidän ja toki läheisteni lahjomisesta :)

En viime vuonna lähtenyt mukaan Jämävillasukkajoulukalenteriin, mutta tänä vuonna Andra yllytti mukaan ja mähän oon yllytyshullu!


 Poikkeuksena saatan kyllä käyttää näissä sukissa myös muutakin kuin jämiä, siis joo-o ajattelin ihan korkata keriä! Pohjalangaksi valitsin ylläri ylläri mustan Fabelin.

Ensimmäisen päivän vihjeenä oli tehtävänä neuloa lempparilevyn kannesta väri. Tää oli vaikea! Ei mulla oo yhtä suosikkia! Tällä hetkellä ku oon kuunnellut paljon Evergreytä (odotan maaliskuun keikkaa Kuopiossa!), Nightwishia (odotan Joensuun keikkaa kesäkuussa!), Soilworkia, Poisonblackia yms. Ja enhän mä edes osta levyjä enää! Kuuntelen Spotifya. Spotify on paras, se kulkee mukana kännyssä salilla ja joka paikassa. Järki menis jos pitäis ladata kaikki musiikki Pc-pohjaselta koneella i-luuriin (pari kertaa revin hiuksia tän takia päästäni). Niin siis asiaan, valitsin arkistostani ihan oikean levyn, jota olen kuunnellut ja paljon!


 Tänään vihjeeksi julkaistiin lankavaraston koon mukaan neulottava väri. En ole satavarma lankavarastostani, mutta epäilisin sen olevan yli 5kg, mutta alle 10kg. Joten tämän vuoksi vihreä raita sukkiin.

Nyt sitten jännätään tulevia vihjeitä :) Ja odotellaan joulua ja glögin tuoksua!

Ei kommentteja: