sunnuntaina, marraskuuta 11, 2007

Housuista hameeksi
Kauan olen haaveillut villakangashameesta. Vieläkään en sitä saanut, mutta lähellä jo ollaan. Pari viikkoa sitten löysin kirppikseltä housut, jotka jäljitelevät villakangasta ( mutta ovat 100% polyesteria). Housuina lahkeet olivat aivan liian lyhyet ja vartalo hiukan iso. Eilen illalla tartuin saksiin ja purkuriin, tänään oli vuorossa ompelukone.
Tuloksena aika suora hame ja reunalisäyksenä poimutusosa. Sekin oli sellainen hetken mielijohteesta tehty lisäys. Sopii kuitenkin hameeseen, tekee siihen sen jonkin ripauksen. Seuraavana olisi vuorossa vanhat sammarit. Tahtoo alaspäin levenevän hameen seuraavaksi.

Hameen kankaan hinnaksi tuli vaivaiset 1,50 €. Pitäis varmaan useemmin kiertää kirppiksellä. Mulla ei vaan oo sitä kirppissilmää. Yksin en löydä mitään, mutta muiden kanssa löytöjä tulee!

6 kommenttia:

neja kirjoitti...

Ihana hame:) Kirpparit on kyllä ihan parhauksia!

Elli kirjoitti...

Ei ole hametta hinnalla pilattu.
Tosi tyylikäs. :)

Hansu kirjoitti...

Neja, Kirppareilta saattaa tosiaan joskus löytää kaikkea kivaa, halvalla :)

Elli, Joten raaskii käyttääkin! Kiitos.

Mewril kirjoitti...

Kaunis hame, tuo röyhelö on ihan piste i:n päälle!

milliini kirjoitti...

Tosi hieno! Hitsi, mä en osaa koskaan kattoa vaatteita sillä silmällä että tulisko siitä muuta... Kyl pitäis! Tosin meidän suunnalla kirpparit on niin ylihinnoiteltuja että vaatteista tulee äkkiä hinnalla pilattuja.

Hansu kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista!

Mewril, Ilman röyhelöä hame olisi ollut aikas tylsä...

Milliini, Uutukaisessa kaupungissa on vähän enemmän valikoimaa kirppisten suhteen. Joskus se "uusi tuote" vain iskee mieleen kun näkee jonkin vanhan jutun. Harmi jos kirppishinnat huimaavat päätä. Hyvä kirppis ei haise ja siellä on edullista!