maanantaina, marraskuuta 19, 2007

Sny-paketteja

Omaa Snytä en vielä tiedä, toivottavasti tällä viikolla saapuu viimeinen paketti :) Itse olen viimoisen paketin lähettänyt ja Linda.B tietää, että minä olen ollut pakettien lähettäjänä neljä kuukautta. Ensimmäistä kertaa olin mukana Salainen Neuleystävä-kierroksella. Mukavaaa oli ja kaikki sujui ainakin omasta mielestäni hyvin. Itse painotin paketeissa käsityön korostamista, en niinkään extroja, kuten karkkeja tai muita tilpehöörejä. Parissa paketissa niitäkin kyllä nähtiin :)En sitten muistanutkaan ottaa kuvaa kuin ensimmäisestä paketista! Se sisälti kolme kerää Hjertegarnin Ribboo-bambulankaa, itse neulotun lasinalusen, vihon, kynän sekä hiusnipsut. Syyskuussa oli vuorossa Sandra, Lea ja pyöröpuikot. Lokakuu sisälsi rinsessa-kämmekkäät ohjeineen, Novita Wool-lankaa, taikapyyhkeen sekä tervaleijona-askin. Tässä kuussa laitoinkin sitten kaksi pakettia. Ensin vähän ristipistoa ja tuoksua sekä viimoisena vyyhdin Fritidsgarn-lankaa, huovutusvilloja, huovutusneulan, kukkaron kahvat ja teetä.

Nyt siis odottelen oman Sny:n paljastumista!


Kiirusta on muutoin pitänyt. Huomenna värjäämme koulussa villaa. Seiskaveikka kuulemma käy myös värjäykseen, vaikkei olekaan 100% villaa. Äklöturkoosiraitainen seiskaveikka meni vyyhdille ja joutuu huomenna pataan!

5 kommenttia:

SNY kirjoitti...

Käsivaivainen sny täällä hei.
Paketti alkaa hahmottua ja lähtee postiin heti kun käpälä on siinä kunnossa että sillä pystyy vähänkään jotain tekemään, joten odotusta vielä hieman ;-))

Hansu kirjoitti...

Heippatihei Sny.

Jaksan odottaa vielä vähän aikaa... Malttamattomana kylläkin :)

Hansu kirjoitti...

P.S Kai sait uuden osoitteeni. Taas siis tuli muutos.... Heh jo kolmas osoite näiden juttujen aikana.

SNY kirjoitti...

Mikäli se uusin osoite on se V-alkuinen (kuulostipa rumalta) :D
Niin kyllä sen sain

Hansu kirjoitti...

Kyllä v-kadulla asutaan tällä hetkellä. Netti toimii ajoittain...