maanantaina, marraskuuta 26, 2007

Vielä askelia jouluun


Hämmästyin vasta eilen miten lähellä joulu on. Vielä paljon tekemättömiä tehtäviä ja joululahjoja! Onneksi voin hyödyntää kouluaikaa osittain joululahjojen tekoon. Huovutuksen pajassa kaikkien pitää tehdä jonkinlainen lämmitin. Kahvipannun sekä pullon lämmittäjät unohdan ja teen ehkä tossut. Olen tutustunut vasta neulahuovutukseenkin. Tässä ensimmäinen tekele.Oli tarkoitus tehdä kissa, mutta siitä tulikin karhu!


Huomenna on luvassa raitaisen räsymaton kutomista... Jotain muutakin olen tehnyt. Poikaystävän toivomuksesta taas villasukat. Toinen on jo valmiina.

6 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

ihuna karhunen! täälläkin neulahuovutus meneillään.. :)

Hansu kirjoitti...

Kiitos Satu. Mullakin on parit jutut kesken, eikä vain parit...

Satu H kirjoitti...

joo ei, en kyllä tod. tee sukkahousuja. joku teki sellaset välihousutyyppiset ja esitteli niitä blogissaan syksymmällä, ei kyllä ois mun juttu olleskaan. ekakskin niin en varmaan ees jaksias sellaisia tikuttaa ja toisekseen ne varmaan kutittaiskin ihan kauheena..

ps. mun neulahuovutus jäi kesken kun neula meni poikki enkä oo löytäny uutta vaik oon kyl aikalailla varma että mulla on niitä jossain kun ostin viimeks useamman..

Ziina kirjoitti...

onpas söötti karhu, noita on kiva tehdä

Hansu kirjoitti...

Satu, Villasukkahousut varmaan kutittaiskin.

Aina kannattaa olla varulla heti useampi neula. Ketuttaa ihan hirveesti kun neulaa ja sitten pitäis lähteä kauppaan ostaan uutta neulaa.

Ziina, Noita ON kiva tehdä :)

Satu H kirjoitti...

kyllähän mulla sitten oli kuitenkin niitä neuloja varalla, muttakun ei ne vaan löytynyt sillon kun olisin tarvinut.. niin tyypillistä! :D