tiistaina, helmikuuta 19, 2008

Nöttösten päivä


Uusi kirjasato on tsekattu. Anu Harkin Viritetty ei suuremmin iskenyt. Johanna Kosken ja Kristel Nybergin Punokset puikoille sen sijaan iski!
Malleista eniten sävähdyttivät Aura-huivi, Virta-sukat ja Helka-paita.

Kirjasta en ole mitään vielä aloittanut. Sen sijaan muutami nöttösiä on ollut näköpiirissä sohvan vierellä. Milloin lie minusta tullut tällainen monen työn tekijä! Monta rautaa tulessa yhtä aikaa.

Kirjoneulesukista toinen menee varmasti purkuun. Se lörpöttää niin pahasti ja painaa kengässäkin. Miten toisesta sukasta voikaan tulla niin paljon toista isompi! Mielestäni niissä on täysin samat silmukkamäärät.
Nalle kutittaa. Kutitti sukkahousujen läpi sääressä.

Kiva päivä oli tänään! Ostin uuden leivänpaahtimen entisen tilalle, joka meni rikki kun sorkin karjalanpiirakkaa haarukalla- seurauksena sähköisku. Tiedän, ettei sinne saisi laittaa haarukkaa, eikä muitakaan esineitä.. Kyseessä olikin jo varmaan kymmenen vuotta vanha paahdin. Uuden sain alennuksella- kympillä!

Kirjastossa oli poistomyynnissä isot kasat vanhoja Burda-lehtiä. Haalin itselleni niin paljon kuin jaksoin kantaa. Euron nippu ja nipussa neljä lehteä.

P.S. Kävin Lauran linkkiä klikkaamalla äänestämässä! Ei blogia vaan lankoja :)

2 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

Virta-sukat ois kyllä ihanat. Mutta aivan liian vaikeet mulle. :( Vein kyllä kirjankin jo takas kirjastoon kun sain baskerin valmiiks..

Hansu kirjoitti...

Satu, Voi sen kirjan onneksi lainata uudestaan! Mä tuskin ostan kirjaa, vaikka ihani ohjeita on täynnä. Käytän hyödyksi kirjastoa ja ostan niitä kirjoja, mitä siellä ei oo.

Joku oli jo kerennyt varaamaan kirjan niin on pakko itsekin viedä se kohta takaisin.