perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Ribbed Shrug in one color


Ribbed Shrug yhdellä värillä on valmis! Hieman tuo on iso minulle. Tein kaikki mallitilkut ja laskeskelin tiheyttä ennen neulomista. Silti tuli vähän iso. Olis pitänyt sittenkin tehdä pienimmällä koolla, ei ole nimittäin ensimmäinen kerta, kun neule roikkuu päällä. Tai ylipäätänsä joku vaate.


Se on tullut testattua, että lämmin tämä on! Tarvitsenkin lämmikettä hartioille ja niskaan, tässä sitä löytyy. Resori pysyy ryhdikkäästi pystyssä, vaikka lanka on aika paksua.

Bostonin kaivoin vähän aikaa sitten kaapista. Muistan ostaneeni sen Helsingistä, Wanhan Sataman messuilta pari vuotta sitten. Halpaa oli, akryylia kun lanka on suurimmaksi osaksi. Halpuuden vuoksi varmaan langan ostinkin, sillä karsastan akryyliä.


Hihat olivat aluksi aivan liian leveät. Otin uusiksi ja kavensin niitä, sain aikaan hieman pussimaisen vaikutelman, pussi on toki kainalossa :)Two-tone Ribbed Shrug

Ohje: Stefanie Japel, Fitted Knits
Puikot: 5 & 6 milliset puikot
Lanka: Schachenmayer nomotta, Boston, 70% akryylia ja 30% villaa. Menekki 450 grammaa

Selästähän tuo myös hiukan pussittaa. Että semmosta, fiksuja neuleita Stefanie kyllä suunnittelee!

2 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

kivahan siitä tuli. ei kaiken aina tarrvii olla niin naftia. :)

Hansu kirjoitti...

Satu, Ihan kiva ja lämmin lisä peruspaitojen päälle. Tätä olenkin kaivannut. Tie menee varmaan pesukoneeseen kotio yrittäen hiukan kutistua. En uskaltanut tätä käsin pestä.