keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Reknitting


Ihan unholassa ei täällä olla. Valmista ei kuitenkaan ole syntynyt, keskeneräisyyksiä kylläkin. Kaverin synttärilahjahuivia en voi näyttää kuin vasta synttäreiden jälkeen. Huivista puuttuu vielä muutamia kuviokerroksia ja reunus. Joudun ehkä ostamaan lisää lankaa.

Kirjoneulevartisten sukkien ongelma ratkesi kun purin toisen sukan kuvion loppumiseen saakka. Kavensin nilkassa silmukoita, samaten jalkaterän kohdalla. Nyt sukka pysyy jalassa ja sopii hyvin uusien lyhytvartisten Viikinkien kanssa yhteen! Kannatti purkaa ja uudelleenneuloa.

Lotus Blossom Tank-toppi ei vaan pääse loppuun. Periaatteessa se on neulottu, mutta en ole kiinnittänyt olkaimia etuosaan enkä neulonut pääntietä ja hihojen reunuksia. Ehkä tänä viikonloppuna, suuri ehkä. Töitä ja koulua on ihan liikaa, haittaavat mokomat harrastuksia!


Koulu on kuitenkin niin käsityöpainotteista tässä jaksossa, että valmista täytyy syntyä toukokuuhun mennessä. Pääsiäisen aikana keittiössä kuivuivat estopainannat, siinä on vehnäjauhoreserviä. Samaa teemme värjäyksessäkin.

Mulla on vaan ihan liian suuria suunnitelmia sekä kankaanpainannan että kudonnan suhteen. Liian isoja kankaita, liian isoja juttuja siihen nähden, että käyn töissäkin... Jospa se tästä.

4 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Hei! Olet tekemässä vehnäjauhobatiikkia. Mitä värejä käytät?

Hansu kirjoitti...

Tuike, Kankaanpainannassa meillä on Emotuotteen pigmenttivärit ja värjäyksessä Drimaren- sekä Supremevärit.

Nuo ovat vain näytetilkkuja, en tiedä vielä mitä käytän värjäyksessä.

Satu H kirjoitti...

hih, katoin jo että oot tehny niistä varsista ja noista kumppareista sellaset kun joskus tehtiin strömsössä. siis että neulottiin varret saappaisiin. :)

Hansu kirjoitti...

Satu, Joo en sentään oo neulevarsia saappaisiin tehnyt! :) Rekvisiittaa vain.