maanantaina, syyskuuta 22, 2008

Löytypähän etes pipo!


Siivosin viikonloppuna ja löysin vaatteiden alta tuolilta keskeneräisen pipon. Ilmeisesti olen aloittanut tämän viime talvena, jotain muistikuvaa on. Samaista lankaa tämä on kuin aiemmassa Mariomyssyssä. Pehmoista, mutta päästää läpi hiukkasen tuulta eikä huovu! Tuli aikasemmassakin samanmoisessa pipossa testattua, valitettavasti.

Tekaisin sitten loppuun, eihän siitä puuttunut kuin pari kerrosta. Pahoittelut huonosta kuvasta, kaikista muista kuvista puuttui puolet piposta ja en halunnu kuvata "tyhjää" pipoa.

Taas kerran olen mokannut. Dollaritakin pitsikuvio ottaa kupoliin. Miksi pitää olla niin idioottimainen kaava, että eka toteutaan 1-6 krs, sitten 3-6, sit taas 3. ja sit vasta se 7. Voi pyhä sylvi, unohin about kaikista pitsiosuuksista takakappaleessa ton vikan kolmannen kerroksen ja sit siinä mietin, että miksi nää silmukat vaan lisääntyy! Eikun purkuun. Aloitin jo etukappaletta, ei vaan jaksanut jyystää tuota samaa. Tahtoo tehdä lapasia, huiveja ja pipoja. Ei neuletakkeja nyt ollenkaan.

Myssyn malli siis täältä.

3 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

sullakin uus mario, pähee! :)

Kaisa kirjoitti...

Minullakin meni hermo tuon dollaritakin kuvion kanssa. Purin koko roskan ja teen sen kokonaan sileästä neuleesta. Lisäksi pelottaa, että se ei edes mahdu päälle, koska etukappale näyttää ihan hurjan kapealta...

Hansu kirjoitti...

Satu, Eiks oo kiva! Pipoja (kaan) ei ole koskaan liikaa!

Kaisa, Mulla meni totaalisesti hermo. Samoin näytti tuo etukappale kääpiön paidalta niin purkuun menee enkä koske tikullakaan enää dollariin. Kumarrus ja niiaus, iloa niile, jotka ohjeesta ymmärtävät!