torstaina, syyskuuta 25, 2008

Ennen ja jälkeen-havaintoja

Ennen:Jälkeen:
Johtopäätelmiä siihen tyyliin, että ketutti niin maan perkeleesti tuo dollarin pitsikuvio. En päässyt yli enkä ympäri siitä etten loppujen lopuksi tykännytkään koko takista. Se on hieno, mutta ei nyt nappaa yhtään tehdä sitä. Takakappele vaan leveni silmissä, etukappale kapeni ja näytti kääpiön takkiin kuuluvalta kappaleelta. Tämä oli siis luovutus. En jaksa.

Sori Thamara ja kiitos vielä ohjeesta. Ehkä jonain päivänä oivallan tämän pitsikuvion ja aloitan tämän uudestaan! Laita mulle s-postilla osoite ja toivomus kukkarosta/pussukasta niin voin tehdä joutilasaikana! (hansua@gmail.com)

Samantien aloitin oravalapasia :) Niitä on niin ilo tehdä. Pidän niin suuresti kirjoneuleista, miksi olen niitä niin vähän tehnyt...

Sohvakin on uudistunut! Vanha sohva oli niin huono istumiseen, makoiluun ja neulomiseenkin. Tuli uus tilalle ja entinen lähti Konttiin. Uus on valkoista tekonahkaa ;)

En enää ikuna osta Kontista vanhoja nappeja. Haisivat niin pahalle, että oksennus meinas tulla. Pesin ne ja laitoin laatikkoon, haju vaan levis muihin tekstiileihin ja nauhoihin! Voi örkki, nyt kaikki on tuulettumassa parvekkeella ja vika kerta kun osta noita nappeja...

3 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

voi harmistus että meni purkuun. :( no, minen ois varmaan tohtinut ees alottaa..

Anonyymi kirjoitti...

voi... harmi.odotin innoissaan milloin saat takki valmiksi. mutta jos innostut myöhemmin. voit neuloa sen takin..
kyllä oli niitä kukkarot olivat hieoa. mutta ei ollut tarkoitus pyydää mitään kun antoin tuo takin ohje.

thamara

Limeadine kirjoitti...

Purkaminen on toisaalta kurjaa, mutta toisaalta voi olla kyllä helpottavaakin, jos ei tule hommasta mitään! Mulla on ollut tuhotonta purkua viime aikoina, ja aina olen ollut lopulta tyytyväinen, että purin.