maanantaina, marraskuuta 24, 2008

Corazon


Jottai täällä on taas tehty, muutakin kuin vain masenneltu. Johonkin mielen sopukkaan oli taas latautunut ohje Knittystä! Mua kiehto tää kuvio, vaik oishan se kiva joskus suunnitella itekki kuviota eikä vaan käyttää ohjeita. Ei nyt vaan jaksa, ei oo voimia visioida.


Ihan kivat jees, sopivan kokoset ja silleen. Mut ei tarpeeks lämpimät! Tuulee läpi vaik kuinka ois kirjoneuletta ja lankajuoksuja takapuolella. En tiiä mistä johtuu. Käytin tähän omista varastoista Seiskaveikkaa ja Nallea, en lähtenyt lankakaupoilla.

Corazon- lapaset itselle
Ohje: Knitty, talvi 2006 by Joeli Caparco
Lanka: Novita Seitsemän veljestä ja Novita Nalle. Ei hajuakaan kulutuksesta, jämät riitti.
Puikot: 3 milliset bambusukkikset
Fiilis: Niin kivat, mutta tuulee läpi! Oravalapaset on ollu tähän asti lämpimimmät :)


Ostin Lotalta konsonantin, sain M-kirjaimen.
Näin aluksi tulee mieleen tietenkin:

Mies
Mulla on mies, mutta asutaan eri paikkakunnilla. Välissä on tällä hetkellä 235 km. Itsepähän halusin Kuopioon opiskelemaan kädentaitoja... Välillä se tekee hyvää, siis välimatka. Mutta, kun saan tän koulun loppuun ja muutan takas synnyinseuduille (kai? jossa ei taida olla mulle töitä....) niin sillon on kyllä muutettava saman katon alle, taikka....

Mausteet
Käytän reilusti mausteita! Ruoka ei saa olla laimeaa lastenpöperöä! Aromisuola on yks mun lemppareista ja minähän käytän sitä ketsuppia joka paikkaan...

Mieliala
Se vaikuttaa kaikkeen, nyt mieliala kouluun on todella alhainen. Ei vois vähenpää kiinnostaa. Odotan vain ammatillisia aineita ja kutomista :)

Minä
Osaan kertoa itsestäni, mutta olen huono kehumaan itseäni. Se on huomattu, esim. työhaastatteluissa... Onneksi olen päässyt varasijalta sekä kouluun että töihin!

Marabou
Mikä voisi voittaa minttukrokanttisuklaata! Ei mikään! Vaikka Daim on aika hyvä vastus...

Voin heittää edukkaaseen hintaan kirjaimia ilmaan jos joku haluaa!

6 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Kyllakylla, kaukosuhteet on ahterista. Mä muutin aikanaan Jyväskylään vaikkei siellä ollu mulle mitn ku kahen vuoden jälkeen ei vaan enää jaksanu. Mut hei, yhdessä ollaan edelleen.

Ja täytyy vielä myöntää, että oon kuitenki sulle pikkusen kateellinen, ku saat opiskella kädentaitoja... ei kerrota tätä niille parillesadalle, jotka jäi mun taa pääsykokeissa nykyseen opiskelupaikkaan :E

Hansu kirjoitti...

Lotta, Sitkeesti täytyy vaan yrittää! Uskon molempiin puoliin, täytyy siis olla jotain hyvää jos on huonoakin.

Monet puolet kädentaitojen opiskelussa, täytyy löytää vielä työpaikka valmistumisen jälkeen... Vaik, kyllä mä aion vielä opiskella! Kasvatustieteitä ainaskii. Jäi kesken opinnot aikanaan avoimen puoellla ja nyt ei kerkee jatkaa!

Christina kirjoitti...

Tsemppiä sinne. Oon itekin ollu samassa jamassa joskus menneisyydessä, opiskelin kädentaitoja Joensuussa ja miesystävä oli eri paikkakunnalla. Rassashan se.
Tilasin myös Käsityölehden (samasta syystä), mutten saanu tuota kylkiäistä. Kauniit lapaset! Ja ihana tuo sinun shettis. Upea väri ja kiilto!

Hallatar kirjoitti...

Sie voit pistää sitten sen oman yrityksen pystyyn.
Sitten tulevaisuudessa. =)


Kaukosuhde on kyllä välillä hankalaa...
Kun on iltaisin ikävä.

Niin että tiedän tunteen, Hansu-pieni.

*hali*

Satu H kirjoitti...

sullahan on oikee lapasbuumi menossa! :) mäkin iteasiassa tein just lapaset, huovutus-sellaiset. :)

upa kirjoitti...

Upeat lapaset!