sunnuntaina, heinäkuuta 19, 2009

Rötkylä


Joskus sitä aloittaa mitä ihmeempiä projekteja. Tämän "neuletakin" aloitin joskus kevättalvella. Se vain unohtui muiden töiden alle kunnes nyt kesällä halusin tehdä tämän pois alta. Huivit ja muut jyräävät nyt!

Jokin ihmebongaus tämä oli Moda-lehdestä ja aloitinkin tätä ensin mohairista, mutta ihan hirveähän siitä olisi tullut joten otin käyttöön Bambunjämät toiveena päästä edes jostain väristä tyystin eroon. Jotenkin salakavalasti lankavaraastoni on muuttanut useita Novitan Bambukeriä, en tiedä miksi tätä lajia olen mennyt hamstraamaan.


Nihkeästi edennyt aloitus kuvasti jotain itse työstäkin. Mallineuletta tehtiin sekä etu-, että takapuolella ja 12 eri kerroksen työstäminen tuntui puuduttavalta. Mielestäni edes kuviosta ei tullut niin kaunista, että se olisi ollut kaiken sen väärti. Unohdin aina millä kerroksella olin ollut ja mikä oli seuraava ennen kuin aloin pitämään kirjanpitoa kesken jääneestä kerroksesta! En enää luota siihen, että kyllä minä ens kerralla muistan mihin olen jäänyt. Ens kerta kun voi olla kuukauden tai vaikka jopa kahden kuukauden päästä.


Kaikista ruskeista Bambuista pääsin tässä eroon, vaikka lanka uhkasikin loppua kesken! Rotvakkeesta tulia aika löysän mallinen. Jotain kasaria tässä on. En vain tiedä mitä, tämä on tällainen mallia teltta muutoin paitsi hihoista.

Rötkylä
Ohje: Moda 6/2008. Naisen pitsijakku
Lanka: Novita Bambu, menekki jotain 3-5 kerää.
Puikot: 3,5 milliset bambut.
Fiilis: saa nähdä!

3 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Rötkylähän näyttää ihan kivalta. Ja maisemat Puijolta hyvältä :)

Lime kirjoitti...

Hieno on ja ainakin trendikäs, eiköhän niiden kuulukin olla tuollaisia rötkylöitä!

Satu H kirjoitti...

ei se pahalta näytä, ei ollenkaan! :)