tiistaina, elokuuta 11, 2009

Lomalla

Kesä meni taas ohi eikä paljon käsitöitä tullut tehtyä! Mitään stressiä en lomasta ottanutkaan. Kesällä täytyy nauttia vapaudesta ja ilmoista :) Töitä on tehty ja lomallakin oltu. Viimeisen lomaviikon vietin täysin ilman käsitöitä sekä nettiä. Ehkä välillä on hyvä olla lomalla kaikesta tietotulvasta.

Kävimme kaverin kanssa pienellä tripillä, auton mittariin tuli sellaiset 1200 kilometriä! Asuntomessuilla oli nähtävää vaikka kuinka, mutta väsymys alkoi päivän kuumimpana aikana ja hyppäsimme parit talot välistä. Siellä jos missä huomaa miten erilaisia makuja ihmisillä on sisustuksen suhteen. Mitä ihmeellisempiä ratkaisuja oli tehty ja eräskin talo oli sisustettu todella oudolla maulla. Siitä minulla ei ole kuvia, mutta voi miettiä miltä näyttää jos talon jokainen huone on eri teeman mukaan sisustettu... Ei ainakaan minuun iske. Toinen mitä talossa täytyy olla on iso vessa ja paljon kaappeja!


Makuuhuoneen puolestaan täytyy olla sopivan kokoinen ja lämminsävyinen :) Semmoinen pehmoinen paikka, missä uni tulee silmään helposti.

Sisustuslehdissä oli juttua paljon kierrätyskodista. Henkilökohtaisesti minuun tämä koti ei kolahtanut. Makuasioista on toki turha kiistellä, sillä esim. kaverini piti tästä kodista.Tampereella olimme hotellissa, jossa oli aika makea sisustus! Omaan kotiin en tällaista ottaisi, mutta hotelliin passaa hyvin :) Olikin niin uusi hotelli etteivät tamperelaisetkaan siitä mitään tienneet...

Kouluun täytyy taas huomenna mennä ja aloittaa taas ideointi ja ideointi ja kuvien leikkely, prototyyppien valmistus yms. Jotenkin motivaatio on hukassa, sillä kesällä totuin siihen ettei koko ajan ollut kiire. Koulumme vaatii opiskelijalta aika paljon. Muotoilijaksi ei valmistuta lepäämällä ja rennosti ottamalla. Ehkä se siitä kun saan taas jaksosta kiinni. Opinnäytetyön miettiminenkin pitäisi aloittaa. Viimeinen kokonainen lukuvuosi on edessä, sillä meinasin valmistua jouluna 2010.

2 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Lomalla tosiaan on hyvä irroittautua arjen rutiineista, muuten onnistui mullakin mutta netistä en onnistunut olemaan irti montaakaan päivää...

Asuntomessut meni tänä kesänä ohi ihan totaalisesti. Ilmeisesti ovat jo päättyneetkin...? Kierrätyskoti olisi ollut kiinnostava, koska itsekin sisustan vanhalla ja vielä vanhemmalla :)

Andra kirjoitti...

Tsemppiä kouluun!