tiistaina, elokuuta 25, 2009

Kevyttä ja ilmavaa

Kesäkuussa aloitettu pikaneule valmistui vihdoin. Onhan tässä vielä kesäkelejä ehkä muutamien päivien ajan tällekin neuleelle. Langat tähän oli ostettu valmiiksi jo vuosi-pari sitten :D Vähän aina kestää tuo to-do-listan toteutus.

Airy Wrap-around Lace Sweater
Ohje: Fitted Knits, Stefanie Japel, (rav)
Lanka: Novita Rose Mohair, noin 4-5 kerää. Ei tullut laskettua...
Puikot: 5 milliset Knit Picksit ja vasta loppumetreillä huomasin, että puikon toinen pää olikin vähän pienempi! Eli varmaan 5 ja 4mm puikot :D Hihat tein pyörönä 5mm sukkapuikoilla.
Fiilis: No joo, ei tää mikään huippuneule oo, mutta toivon mukaan löytyy joku päivä päältäkin.
Kietaisuosasta tuli aika pitkä. Tein sen ihan ohjeen mukaan, mutta jos olisin vähän miettinyt ja kokeillut niin olisi saanu yksi kierros vähemmän olla tuota kietaisua. Nyt tämä menee vissiin kolme kertaa ympäri. Hihat on justiinsa, onneksi löysä neule venyy. Kaula-aukkokin on ihan justiinsa kuten myös pääntie. Ehkä saisi olla seuraava koko, sillä pienimmällä tein. Vähän tuo pääntie kyllä tahtoo luisua, mutta sitä kun venyttää niin päällä pysyy.
Olipas huonoja kuvia. Itse otettuja ja kameran asetukset olivat jääneet pienimmälle mahdolliselle koolle. Nyt vain ei ole aikaa ottaa uusia kuvia. Koulu vie mukavasti aikaa. Ensimmäisessä jaksossa pääsin heti kiinni tekemisen makuun ammattiaineissa. Pari seuraavaa jaksoa onkin sitten enemmän sitä teoriapohjaa, kuten ruotsia ja tutkivaa toimintaa.

3 kommenttia:

Lime kirjoitti...

Ihanan pehmeän oloinen lörpäke! Lörpäkkeet ovat juuri hyviä lohtuneuleita.

Satu H kirjoitti...

kaunis neule, semmoisen kivan rennon näköinen. :)

Hansu kirjoitti...

Lime, Kiitos. Tämä on pehmoinen neule :)

Satu, Juuri sellainen :)