lauantaina, joulukuuta 26, 2009

Sukkaa ja lapasta

Jossain nettipimennossa aloitin neulomaan Paraphernalia-sukkia lahjaksi äidille. Eikös ne ole vielä joululahjaksi jos sain näin tapanina ne valmiiksi? Ei kerinnyt aatoksi pakettiin, mutta äkkiäkös tuon puoli sukkaa tikutti tässä joulunpyhinä valmiiksi. Seuraavana täytyy kyllä aloittaa itselle ohuita sukkia, sillä mokkakengät ovat liian kylmät ilman villasukkia ja niihin ei mahdu kuin ohuet sukat. Uuden kämpän lattia puolestaan on kylmä, joten myös paksuja sukkia tarvitaan :D Ei kun tikuttamaan.

Sukkien neulominen ei ole ollut suurinta herkkua minulle ikinä. Tähän mennessä olenkin neulonut ehkä parin vuodessa, mutta nyt jotenkin innostuin. Olen ehkä nähnyt niin paljon innostavia malleja. Huivi-innostus on puolestaan laantunut, sillä ranteet eivät kestä ohuen langan tikuttamista. Lapasia taasen on varastot täynnä, nyt pitäisi tehdä jokin uusi pipo!

Paraphernalia
Ohje: Käsillään-blogista, Taina Anttila (rav.link)
Lanka: Novita Nalle, menekki noin 100g, ohje tehty koolle 40
Puikot: 2,5 mm bambusukkikset
Fiilis: kivat sukat :)
Joskus muinoin ennen pakkasia tein itsellenikin Chevalierit :D Huonot on värit kuvassa, mustat on lapaset ja ihan varastosta olevista seiskaveikoista tehty. Ei näin pimeellä tahdo saada kuvia ilman salamaa..Olis jo kevät!


Muuton jälkeen olenkin päättänyt tuhota lankavarastojani enkä olekaan ostanut kuukausiin uutta lankaa. Jos saisin puolitettua varaston niin ehkä sitten uskaltaa ostaa lisää lankaa ja ainakin siiihe zig zag-tunikaan täytyy ostaa ohutta lankaa, kunhan saan sen joskus aloitettua!

2 kommenttia:

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Hienot sukat ja kauniit lapaset!

Una kirjoitti...

Ihania uusia käsitöitä täällä. Sää olet aina ahkera.