torstaina, tammikuuta 07, 2010

Baktus


Kaikki muutkin niin myös minä perässä, tässä jotain Mambon jämiä. Ruskeaa oli kaksi täyttä ja vajaa kerä, vihreää vajaa kerä. Pieni nöttönen ruskeasta jäi. Tarkoitus olikin käyttää kaikki pois, mutta ihan en kaikkea saanut tähän projektiin.

Vuosi on käynnistyt hyvin. Olen aloittanu yhdet sukat, hyvin alkumetreillä ne ovat. Mitään suuria lupauksia en ole tehnyt. Toki haluaisin nostaa kuntoani ja syödä terveellisemmin yms. mitä aina luvataan. Jotenkin tämä bloggaaminenkin on jäänyt sekä tämän että toisen bloign puolella. Päivitän kun on asiaa ja kirjoitettavaa, en viitsi tyhjästä alkaa jauhaa.

Viime vuonna postasin 36 postausta, mikä on mielestäni aika vähän :O Koulu ja työt vievät aikaa ja nyt viime vuonna ensimmäisen pitkän sinkkukauden jälkeen aloitin taas seurustelemaan! Sekin vie yllättävästi aikaa :D Silti aina jossain välissä täytyy kaivaa puikot ja lankaa kaapista.

Muutamat lapaset, pipo ja pari huivia syntyi viime vuonna ja vain yksi viimevuotinen työ on kesken - springtime swirl. Olen jossain tenkkapoo-tilanteessa huivin kanssa ja enköhän kaiva sen vielä tänä vuonna keväämmällä ja tee loppuun saakka! Tämä on haaste!

Ihastuin ehdottomasti Elizabeth Freemanin huivimalleihin ja toteutin Laminarian ja Aeolian-huivit. Laminariaa on pidetty todella paljon! Aeolian on myös käytössä, tädilläni.

Hävetäkseni voin tunnustaa etten ole pitänyt vielä Shalomia. Pidän siitä, mutta ei vain ole ollut vielä tilaisuutta sille. Vihreää "Short sleeved cardigania" olen puolestaan pitänyt :) Ehdoton suosikki on Coffee tunic!!

Osallistuin ensimmäistä kertaa Ravelryn vaihtoon, johon haluan osallistua tänäkin vuonna! Oli niin kivaa. Pystyi keskittymään yhteen pakettiin ja pistämään siihen kaiken likoon :D Vuonna 2009 tilasin ihan itse itselleni Interveawe Knitsin ja pari lisälehteäkin ennen joulua (esim. Holiday Knits ja jokin toinenki jota en muista :D). Kestona minulla tulee Moda, mutta Suuresta Käsityöstä luovuin, lehdessä ei kerta kaikkiaan ole ollut vuoden aikana juuri mitään annettavaa minulle. Taito-lehti puolestaan on tullut vuoden 2009 ja tulee vastakin minulle. Täysin ammattimainen lehti kera muutamien ohjeiden. Pidän varsinkin siitä, että Taito-lehdessä on kudontaa, sillä sitä on säälittävän vähän nykyään yhtään missään. Kirjoja olen ostanut vuonna 2009 vähemmän ja vielä vähemmän tulen ostamaan niitä 2010. Ellei mitään mullistavaa pakko saada-kirjaa ilmesty :D (*koputtaa puuta*)Vuoden viimeinen
Baktus, ihanasta (ja lopetetusta, nyyh) Mambo-langasta puikoilla number 6. Mamboa tuli tuhlattua kolmisen kerää tähä ja tällä on leveyttä 1.5-2 metriä :D Aika paksu pötikkä kaulassa :D

1 kommentti:

Tytti kirjoitti...

Kiva vuosikatsaus! Mambosta tehty Baktus on varmasti muhkea ja lämmin!