keskiviikkona, lokakuuta 05, 2011

Lyyra

 Hartiakivuista kärsitään täällä yhä. Viikon huimauksen ja oksettavan olon jälkeen hakeuduin lääkäriin. Ensimnäinen fysioterapiakäynti on nyt varattu ja katsellaan auttaako se. Eniten tässä ärsyttää se, että ei uskalla ajaa pyörällä, ei töissä trukilla ja salillakaan en voi käydä missään pumpissa yms. sillä hartioiden/niskan päällä oleva tanko ja sen paino alkaa oksettaa... Jospa tämä tästä. Pikkuisen olen neulonut. Ihan vain vähän :)

Lyyrat joulupakettiin
Ohje: Kristel Nybergin Lyyra (ravelry-linkki)
Lanka: Reuma Thermal Wolle. Ihanaa lankaa :) Tätä on saatava lisää!
Puikot: 2,5mm KnitProt, joista yksi koki traagisen lopun kun istuin sen päälle sohvalla!
Fiilis: kivat, mutta tais toi toinen sukka venyä, kun tungin 39 jalkaani kuvausta varten :O

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Näitähän sie neuloit sillon Lounas-Salongissa? Niistä tuli kauniit :)) Tuu taas tapaamiseen kun ehdit!

Hansu kirjoitti...

Juuri näitähän minä siellä neuloin :) Tulivat valmiiksi jo aikapäivää sitte...Kuvauksessa vähän kesti. Taidan ensi tiistaina keretä tapaamiseen :)

ArualMaria kirjoitti...

Toivottavasti hartiakivut helpottavat pikkuhiljaa! Fysioterapia auttoi ainakin mulla silloin, kun vaivat oli tosi pahana. Ja vähän lihasrelaksanttia, jos ei muu auta... :D Mä en oo vielä koskaan neulonu tuota reumalankaa, mutta oon kuullu pelkkiä kehuja - pitäis joskus kokeilla!

Hansu kirjoitti...

ArualMaria, Tänään on ainakin ollut parempi päivä kipujen suhteen, mutta huonoksi menee ku töissä nostelee jotain painavaa. Siitä se oksennus meinaa tulla :/ Mulla ei oo lihasrelaksantteja, ei oo kukaa niitä mulle antanu.

Eiku reumalangan kimppuun vaan! Tykkäsin ku se oli tiukkakierteistä :) Nyt neulon Regiaa Handdye-effektiä ja se on niin pehmeetä ja löyhäkierteistä tohon Reumaan verrattuna.