keskiviikkona, joulukuuta 07, 2011

NeuloosiOn täällä jotain itsellekin neulottu koulutehtävien ja työpäivien välissä! Kauan on to-do-listalla olleet nämä Chevalierit ja vihdoin sain toteutettua! Nopsaa tulivatkin Seitsemästä veljeksestä. Lämpimät on :)
Chevalier-socks
Lanka: 7 veljestä harma, vajaa kerä meni
Puikot: 3,5nmm sukkapuikot

Tilasin tuon Strömsö-kirjan Juju:sta bonushintaan. Ihan kiva kirja. On sitä tullut selattua joskus kun on kirjastosta lainannut :) Tuskin niitä puutöitä hirveästi tulen tekemään kun en töissäkään uskalla sirkkeliin liieämmälti riskialttiuteni tuntien koskea... Mutta kirjassa on mukavia kuvia ja ruokaohjeita :)

Pukinkonttiin meni Smooth Edge Novitan Kelosta. Tuli todella muhkea! Ei varmasti palele kaulaa kun tuon kietaisee ympärille! Vähän pelkäsin, että tulee peltiä tuosta Kelosta tehtynä, mutta liotus ja venytys sekä vanutus vähän auttoi asiaa. Nyt se on pehmeä ja muhkea :) Toivottavasti vaan kaverikin tykkää.

Itselle on tulossa sama huivi Cascadesta, ihanaa :) Ihastuin nimittäin välittömästi tähän Veeran malliin. Jotenkin tuo kuvio tuo mieleen kudonnan ja mulla on ikävä kangaspuita ja kutomista! Toivon,että kerkeän kutoa yhden maton joulun minilomalla. Josko saisin kaikki ne aiemmin kudotut matot myös puista pois..Se on sitten oma hommansa, että millon saan uuden loimen puihin....

3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Hienot lapaset ja upean muhkea kauluri. Matonkudonta <3

Hansu kirjoitti...

Heh, ne on sukat :D Vähä vissii huono kuva ;) Lapasetki on kyllä tehtynä samalla mallilla.
Matonkudonta on <3

Neulisti kirjoitti...

Aivan ihanan näköinen kauluri!