tiistaina, joulukuuta 27, 2011

Smootheja sukkia

Joululahjat on jo esitelty, tai ne neulotut. Näiden lisäksi neuloin muutamat ei-itselle tulevat sukat ennen joulua. Osallistuin Kahelien sukkavaihtoon ja pähkäilyä oli, että millaiset sukat teen sukkaparille! Meinasin jo aloittaa palmikkosukkia paksummasta langasta, mutta ehei sitten tuli vastaan parin suosikeissa tämä kirjoneuleohje. Vähään aikaan en ollut kirjoneuletta tehnyt ja jotenki houkutteli kirjoneulesukkien teko :) Mukavaa tämä olikin,mutta toisia tällaisia sukkia en kyllä tee...Sen verran pääsi jo kyllästymään tuohon pääkallokuvioon.Ohje: Selbudeath
Raverlyssä: Salaiset sukat
Lanka: Sadnesgarn Sisu, violettia 1,6 kerää ja mustaa jäi niin pieni pätkä, että oikeen tuli säikähdettyä sen riittämistä!
Puikot: 3mmEntinen työkaveri lähestyi reilua viikkoa ennen joulua toivellaa, että tekisin hänen lapsilleen sukat..No äkkiäkös sitä sukat tekasee.... Sai muut työt siinä toviksi väistyä.

Pojalle tummanharmaasta Nallesta kera pääkallojen ihan perussukat:
Ravelryssa: Harmaat kallosukat


                                       Tytölle puolestaan tein punaiset sukat kera pienen palmikon.
                                       Ravelryssä: Punaiset sukat
Sitten oli Ravelryn jouluvaihto ja ihana paketti! :)

Pitkästä aikaa tehtiin äidin kanssa kynttilöitä! Samalla tein niin mysteerisiä sytykeruusuja, oli kyllä jännää :D
Joulun aikaan valmistui itselle Smooth Edge. Ensimmäinen tuubimallinen huivini. Olen hitaasti lämpiävää sorttia näille muodin villityksille ja nyt vasta tein ensimmäisen tuubimallisen huivin! Näitähän syntyi jo aiemmin yksi kaverille ja sitten tuli vielä itselle toinen :) Kyllä tämä käyttöön tulee. Uusi tuttavuus tässä oli Cascade 220, ihana lanka :) Tätä pitää tilata jossain vaiheessa lisää!

Ohje: Veera Välimäen Smooth Edge
Lanka: Cascade 220
Puikot: 4mm

2 kommenttia:

ArualMaria kirjoitti...

Kivoja sukkasia, ja herkullisen suklaanruskea huivi. Mäkin kääräisin pakettiin sytykeruusuja ja itsetehtyjä kynttilöitä.

Hansu kirjoitti...

ArualMaria, Kiitos :) Mä en vaan laittanu noita sytykeruusuja ja kynttilöitä pakettiin.. Ne jäi porukoille.