torstaina, toukokuuta 03, 2007

Clessidrat kaipaavat Regia Silkiä

Oli tarkoitus aloittaa virkkuulangasta neulomaan ihanaa pitsipaitaa. Plääh, ei niin suurta työtä just nyt! Lankaakin olisi pitänyt keriä lisää vyyhdiltä ja tehdä kaksinkertaisella langalla koetilkku.

Selasin sukkaohjeita. Ohitin ei-kiinnostavat perussukat ja päädyin Knittyn Clessidroihin. Aah, mutta mikä moka. Novitan Nalle ei passaa tähän. Pitänee käydä visiitillä lauantaina taas naapurikaupungin ihanassa lankakaupassa ja ostaa tuota Regia Silkiä. Se on varmasti paljon pehmoisampaa jalalle kuin karhea Nalle. Ja eikös Nalle ole alunperin lastenvaatelanka? Auts, karheus, minkä teit. Sukan alku oli myös liian iso pohkeelleni ja päätin myös, etten tee niistä sukista näin pitkiä. Puolet lyhyemmät varret riittää. Aiankin kun tikuttelee sitten niillä 2,5 mm sukkapuikoilla.

Tulevat joululahjat teen sitten varastolangoista, löytyy hirveä kasa Seiska veikkaa ja Nallea. Niistä tulee nopeesti sukkaa ja lapasta....

EDIT: WOW, mitkä sukat Anticraftissa.... Heti to-do-listalle!

2 kommenttia:

joko kirjoitti...

kiitos anticraftin linkistä, kauniit sukat! ja nuo clessidrat on kanssa ihanat.. huoh, olisipa vaan aikaa väntää palmikoita

Hansu kirjoitti...

Ole hyvä vain Joko!
Kuola valuu jo miettiessä Clessidroita.... :) Ostin sittenkin Steppiä niitä varten. Regia Silkki oli hieman liian tyyristä tähän budjettiin.