lauantaina, toukokuuta 26, 2007

Keskeneräisyyksiä ja uutta


Kävi taas kerran niin, että lanka loppui kesken neulomisen. Toisen Clessidran varressa lanka loppui. Vielä en ole saanut aikaiseksi ostettua lisää lankaa, koska joka marketista ei Austermannin Steppiä löydy. Normaalisukat olisi yhdesä kerästä neulonut, mutta innostuin hiukan liikaa ja tein pitemmät varret.


Tänään olen puurtanut kaverin valmistujaismekon kimpussa. Ensi viikolla siitä on jo valmiita kuvia tiedossa! Pidän siitä, että vaatteen saa tehtyä kerralla loppuun, kun sen leikkaa ja ompelee. Mekon kanssa ei ole niin käynyt, koska sitä on pitänyt sovittaa vähän väliä ja kavennella sieltä täältä sekä muuttaa kaavaa. Mekon lisäksi ompelin kaveriksi huivin, mutta siitäkin kuvia sitten samalla kertaa. Tämän kertaiset kuvat ovat kakkoslaatua, digikamera oli lähteny kävelylle joten jouduin tyytymään kännykameran kuviin.


Postissa saapui pari päivää sitten Anchorin muliinilankoja erästä ristipistotyötä varten. Ajatteli tehdä kuvan lahjaksi kaverille, joka valmistuu viikon päästä. Huomasin ottaneeni liian suuren palan kakkua kerralla purtavaksi, ehkäpä taulu valmistuu jouluksi....

Ei kommentteja: