tiistaina, heinäkuuta 10, 2007

Eikä oo entisetkään valmiina!


Mystery Stol 3:sesta ilmestyi taas uusi vihje. Eka vihje on lähes neulottuna. Malli vaikuttaa todella kauniilta ja sitä on innostava neuloa sillä joka rivi on erilainen eikä voi tietää mitä tuleman pitää.

Minttumaarin kakkoskaaviota olen neulonut seitsemän kertaa. Se on nyt jäänyt vähän Mysteryn Stolin jalkoihin, mutta kuten Mysteryä ei voi niin tätä voi neuloa televisiota katsoessa!

Huivien alla uusi Jyväskylän Kodin Ykkösestä ostettu millimetrialusta! Jipii, eikä maksanut kuin viis euroo. Tota tulee varmasti käytettyä monenlaisissa jutuissa.

Viikonloppuna oli pakko ostaa uusin Sandra ja Burda. Ne on mun vakiolehtiä. SK ja Moda mulle tulee niin kauan kuin tilaus kestää.

Sandrassa oli monta ihan kivaa mallia, muttä tämä bolero vaikutti mukavalta ehkä pitemmillä hihoilla. Lankaakin tuohon olisi valmiiksi jemmassa. Mutta ku, mutta ku. On noi entisetkin kesken!


Burdassa taasen oli monta innostavaa ja helppoakin kaavaa. Ainakin halterneck-topin varmasti tulen siitä tekemään. (Klik, klikkaa isommaksi!)

2 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Olisi kivoja malleja Burdassa, mutta... Mitkä koot kaavoissa löytyvät? Tarttisi olla 32/34 ja 34/36 tai xs (äitille etsin mekon kaavaa...)

Hansu kirjoitti...

Kaavojen pienin koko on 34, mikä on ollut mulle ainakin passeli. Käytän XS-S ja 34-kokoisia vaatteita. Suomalaisissa lehdissä olen turhautunut juuri siihen, että kaavat alkavat pienimmillään yleensä koosta 36 tai 38. Burda on ihan eri luokkaa. Miinuksena tietenkin ruotsin kieliset ohjeet, mutta eihän niitä välttämättä tarvi ollenkaan!